Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Liepājas Krāsu Karuselī divos koncertos izskanēs mīļdziesmiņas

Easyget.lv, 17.03.2014. 08:58

30. martā un 27. aprīlī radošās apvienības „Krāsu Karuselis” telpās notiks koncerti bērniem un radošās tikšanās ar bērnu dziesmu autoriem Arni Miltiņu un Agitu Kaužēnu.

Kā sola Austras biedrības pārstāve Inese Sērdiene, koncerti būs patīkama svētdienas atpūta un piedzīvojums mazajiem klausītājiem, savukārt radošās tikšanās, kuras apmeklēt aicināts ikviens interesents, būs īpaši vērtīgas un noderīgas mūzikas pedagogiem darbā ar bērniem.

30. martā Liepājā „Krāsu Karuseļa” pagrabiņā (Liepājā, Bāriņu ielā 15) viesosies mūziķis Arnis Miltiņš. Koncerta sākums plkst. 13.00, mīļi aicināti mazie klausītāji vecumā no 5 – 10 gadiem. Dzirdēsim, līdzi dziedāsim un līdzi jutīsim Arņa Miltiņa stāstiem dziesmās „Graudiņi”, „Prusakpolka”, „Mīļdziesmiņa” u.c. Pēc koncerta plkst. 14.00 ikviens interesents aicināts uz radošo tikšanos, kurā Arnis Miltiņš dalīsies savā pieredzē, stāstīs par savu dziesmu radīšanu un izmantošanu ikdienas darbā ar bērniem, kā arī runās par auguma rezonansi skaņas veidošanā. Arnis Miltiņš pazīstams gan kā romantisku balāžu izpildītājs un dziesminieks, gan arī kā jautru bērnu dziesmu autors, kas rakstījis mūziku Latvijas televīzijas bērnu raidījumiem „Brīnumzemē” un „Alfona māja” un veidojis arī vairākas muzikālās izrādes bērniem („Mīlestības dāvana”, „Ieskandini Rīgu”, „Manas bērnības lācēns”, „Gaismasprieks” un „Dullā diena”).

27. aprīlī plkst. 13.00 uz koncertu „Krāsu Karuselī” pašus mazākos klausītājus (pirmsskolas vecuma bērnus) aicina bērnu dziesmu autore un izpildītāja Agita Kaužēna. Ikdienā Agita strādā par mūzikas pedagogu un kopš 2010. gada vada arī savu mūzikas studiju. Izdotas divas dziesmu grāmatas bērniem: „Princese un bruņinieki” (1996) un „Rūķi kūra ugunskuru” (2009). Koncertā ģitāras pavadījumā skanēs Agitas komponētās un labi pazīstamās dziesmas, tostarp arī „Krokodils”, bet radošās tikšanās laikā no plkst. 14.00 Agita labprāt dalīsies savos dziesmu noslēpumos un pieredzē muzikālajā darbā ar bērniem.

Ieejas maksa vienā koncertā – 2 eiro, līdzīgi arī viena radošā tikšanās – 2 eiro, savukārt, ja vēlaties apmeklēt vienā datumā gan koncertu, gan radošo tikšanos, tad kopsumma – 3 eiro. Pasākumu rīkotāji, „Austras biedrība”, lūdz savlaicīgi iegādāties biļetes Biļešu Paradīzes kasēs vai internetā www.bilesuparadize.lv. Vietu skaits ierobežots. Apmeklētāji aicināti pasākumā ierasties gan kustībām, gan spilvensēdēšanai ērtā apģērbā.

Pasākumus rīko „Austras biedrība” ar Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursa atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV