Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Koris Domino aicina uz dzimšanas dienas koncertu

Easyget.lv, 17.03.2014. 10:25

Jauktais koris „Domino” uzstāsies trīs gadu dzimšanas dienas koncertā „Iedvesmo!” sestdien, 22.martā, plkst. 17.00 Zirgu ielas koncertzālē (Rīgā, Kaļķu ielā 11a, ieeja no Zirgu ielas).
Koris Domino aicina uz dzimšanas dienas koncertu

Jauktais koris „Domino” savas neilgās mākslinieciskās darbības laikā klausītājiem piedāvājis dažādu laiku un stilu mūziku, tostarp korim īpaši aranžētu repertuāru. Dzimšanas dienas programmā „Iedvesmo!” kolektīvs atskaņos dziedātājiem un publikai tuvākās melodijas.

"Gandrīz ikviens no mums ikdienā ir tādā kā skrējienā - darbā, mājās, ģimenē. Taču korī mūs visus vieno mīlestība pret mūziku. Tādēļ mēs nākam kopā muzicēt, lai radītu ko skaistu, atpūstos no ikdienas, pierādītu savu varēšanu citiem vai vienkārši būtu kopā. Lai gūtu iedvesmu un iedvesmotu arī klausītāju ar interesanta, ne vienmēr latviešu korim pierasta repertuāra kvalitatīvu izpildījumu," pauž kora pārstāvji.

Ieeja bez maksas.

Jauktais koris “Domino” izveidots 2011. gada sākumā, pateicoties dziedāt gribošu un varošu cilvēku iniciatīvai. Kora mākslinieciskais vadītājs ir Eduards Fiskovičs, kormeistars – Ainārs Plezers. Dziedātāju mērķis ir piedāvāt klausītājam interesantu un kvalitatīvu priekšnesumu, kas patiktu pašiem un auditorijai. Kolektīvs jau sevi pierādījis, gūstot labus rezultātus koru skatēs un piedaloties muzikālos pasākumos visā Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV