Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pikaso aprīlī dosies Latvijas koncertttūrē

Easyget.lv, 17.03.2014. 11:17

Mūziķis-reperis Pikaso, īstajā vārdā Jānis Lipšāns, aprīlī dosies godalgotā albuma “Satikšanās vietu mainīt nedrīkst” koncerttūrē, kopā sniedzot septiņus koncertus vairākās Latvijas pilsētās.
Pikaso aprīlī dosies Latvijas koncertttūrē

“Esmu pateicīgs par izeikto atzinību, piešķirot man Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvu par labāko Hip-Hop albumu, un vēlos ar to padalīties klātienē, izmetot līkumu pa Latviju. Tas man ir liels pagodinājums un ar nepacietību gaidu iespēju satikt klausītājus, lai padalītos, ja reiz man šādā iespēja ir dota!”, klāsta mūziķis.

“Ja mūzikas ieraksts ir audio celiņš, kas spēj raisīt fantāziju caur skanējumu un rečitatīva saturu, tad pateicīgs instruments, lai papildinātu radīto atmosfēru, ir vizuāls vēstījums – šajā gadījumā veltīju uzmanību konceptam, kas sasaistītu audio un vizuālo mākslu vienā,” atklāj mūziķis.

Koncerttūres “Satikšanās vietu mainīt nedrīkst” ietvaros Pikaso uzstāsies:

  • 10. aprīlī Daugavpilī, bārā "Artilērijas Pagrabi" 
  • 11. aprīlī Jēkabpilī, klubā Cita Atpūta
  • 12. aprīlī Valmierā, bārā Tinte
  • 19. aprīlī Cēsīs, Fonoklubā
  • 20. aprīlī Liepājā, klubā Fontaine Palace
  • 26. aprīlī Ogrē, klubā Hauze 
  • 30. aprīlī Tukumā, Baboob Bar.

Tūres noslēguma koncerts paredzēts 2. maijā Rīgā, klubā “Pulkvedim neviens neraksta”, kur novembrī notika albuma prezentācija. Noslēguma koncertā gaidāmi viesi, par kuriem plašāka informācija tiks sniegta vēlāk.

Jānis Lipšāns sevi dēvē par izpildītāju radošā ceļa sākumā, kaut par tūri un mūziku domājis vēl pirms ieraksta tapšanas – tas atrisinājis jautājumu “ko?” un radījis “kā?”. Pēc koncerttūres Pikaso sola uzstāsties vasaras festivālos (“Summer Sound” un “Positivus”), turklāt paralēli rit darbs pie izdotā albuma B puses, kurā būs dziesmas, kas netika iekļautas ierakstā. Ar materiālu mūziķis sola dalīties rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV