Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Artūrs Reiniks jubilejas koncertos uzstāsies Rīgā un Jelgavā

Easyget.lv, 17.03.2014. 12:04

21. martā plkst. 20:00 VEF kultūras pilī un 30.martā plkst. 17:00 Jelgavas kultūras namā mūziķis Artūrs Reiniks un grupa „Tērvete” atzīmēs apaļo jubileju ar patriotisku, svinīgu, bet gana lustīgu koncertu „Esmu latvietis”.

Dziesma ir burve – tā atdod spārnus mūsu dvēselei, ielej patriotismu un lepnumu sirdī par savu dzimto zemi, pamodina prieku un iztēli. Mūziķi un dziesmu autoru Artūru Reiniku un viņa ģimeni dziesma ir vedusi caur dzīvi, spēcinot un iedvesmojot.

Vērienīgajos jubilejas koncertos tiksimies ne tikai ar Artūra Reinika tuvākajiem skatuves kolēģiem un draugiem, bet arī ar dziedātājiem, kuriem jubilārs īpaši komponējis dziesmas. Skatītājus priecēs grupa „Tērvete”, kas atzīmēs 25 gadu jubileju, brašie „Dobeles Zemessargi”, kuri sagatavojuši īpašu programmu, pieminot latviešu leģionārus. Savukārt dziedātājs, „Latvijas Radio2” dīdžejs un šlāgermūzikas raidījuma „Dzintara dziesmas” vadītājs Roberts Ošiņš sagatavojis klausītājiem kādu pārsteigumu kopā ar grupu „Tērvete”. Skatītājus priecēs arī dzīvespriecīgā apvienība „Tērvete-Rīga”, dziedātājs Heinrihs Kalvīts, virtuozais ģitārists Agris Siksna un jubilāra paši tuvākie cilvēki - Reiniku ģimene. Koncertā visu dziesmu pavadījumus atskaņos instrumentālā grupa "Midi Music", kuras muzikālais vadītājs ir grupas „Crazy Dolls” solists un ģitarists Aldis Zaļūksnis (Midis), fona dziedātajas - Erita Karlsone un Kristīne Ozoliņa. Koncertā redzēsim īpašas video projekcijas, kas sola ikvienu skatītāju domās aizvest līdz pat saulainajai Dominikānai. Jubilejas koncertu vadīs aktieris Guntis Skrastiņš.

Biļetes uz koncertiem - „Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV