Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jungle Got No Ranks sērijas pasākumā uzstāsies spilgti Sanktpēterburgas dīdžeji

Easyget.lv, 17.03.2014. 12:14

Elektroniskās mūzikas pasākumu sērijas Jungle Got No Ranks turpinājumā 21.martā klubā 9K1 NAMS par apmeklētāju muzikālo labsajūtu uz divām skatuvēm rūpēsies 14 vietējie un ārzemju mākslinieki.

Par pasākuma galvenajiem viesiem kļūs mūziķi no Sanktpēterburgas – Diagram, Nuage un Siprut.

Diagram (no apvienības Abstract Elements) ir viens no Sanktpēterburgas drum and bass stila veterāniem, kā arī viens no microfunk apakšstila pamatlicējiem – viņa ieraksti plašu formātā tika izdoti tādās ierakstu kompānijās kā dBridge piederošajā EXIT Rec., Demand Rec., Kos.Mos.Music un leģendārajā Alphacut Records. Diagram ierakstus savos setos iekļauj žanra zvaigznes - Noisia, Misanthrop, Phace, Alix Perez, Rockwell un Spectrasoul.

Nuage - patiesi izcils house, bass un garage stila pārstāvis. Jaunākās ziņas vēsta, ka mākslinieks ir parakstījis līgumu ar Food Music, kas pieder salvenajam angļu producentam Shadow Child.

Siprut ir QUNABU un Smoking Sessions leiblu rezidējošais dīdžejs, kurš pasākumā piedāvās viegli uztveramu un dejojamu techno mūziku.

Biļešu cenas: 7 EUR un 5 EUR. Vairāk informācijas par pasākumu: www.urbansoulz.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV