Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pītera Broderika koncerta apmeklētāji varēs kļūt par daļu viņa mūzikas

EasyGet.lv, 18.03.2014. 11:39

Pēc nedēļu ilgas viesošanās Rīgā pasaulē atzītais mūziķis Pīters Broderiks šodien kopā ar stīgu kvartetu „Sinfonietta Rīga” un Emīla Dārziņa jaukto kori koncertēs Rīgas Domā
Pītera Broderika koncerta apmeklētāji varēs kļūt par daļu viņa mūzikas

Jau vairākas dienas viesojoties Rīgā, Pīteran Broderikam ne vien izdevies izbaudīt visus četrus Latvijas gadalaikus, bet arī nobaudīt dažādas kultūras delikateses – koncertu, izstādi, apmeklēt muzejus, kino, kā arī izbaudīt alternatīvu pastaigu nepieradinātajās Rīgas ielās. Mūziķis šeit jūtas iedvesmots, apbrīno pilsētu, cilvēkus, kā arī katedrāli, kurā šodien ļausies sajūtu koncertam, kas šim vakaram piešķirs skaņu un balss krāsas.

Pasaulē atzītais amerikāņu dziesminieks Pīters Broderiks, kas ne tikai veiksmīgi darbojies dāņu indiroka grupā “Efterklang”, bet arī turpina papildināt savu soloalbumu skaitu, Latvijā koncertēs otro reizi. Tomēr šoreiz mūziķis koncertam izvēlējies neierastu vietu – Rīgas Domu, kur šodien, 18. martā, plkst. 19:00 uzstāsies kopā ar stīgu kvartetu „Sinfonietta Rīga” un Emīla Dārziņa jaukto kori.

Pīters Broderiks darbojas plaša spektra muzikālajos virzienos - veidojis skaņdarbus gan elektroakustiskajā un eksperimentālajā, gan folkmūzikas, gan akadēmiskajā un ambient žanrā, turklāt veidojis skaņu celiņus arī filmām un dejas izrādēm.

Pīters Broderiks vēlas nojaukt robežas starp skatuvi un publiku. Šovakar ikviens koncerta apmeklētājs varēs kļūt par daļu viņa mūzikas.

Biļetes šodien nopērkamas eKase.lv un Rīgas Doma kasē. Biļešu cena: 15 EUR (LVL 10,53). Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Visi ienākumi no nopirktajām koncerta biļetēm tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas „Ar degsmi par brīvu Latviju” izveidei.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV