Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Drum & bass projekts Kidneyz prezentēs jau ierakstu pasākumā art-cafe Cita Puse

Easyget.lv, 18.03.2014. 15:49

Sestdien, 22.martā, art-cafe Cita Puse, 11. novembra krastmalā 35, notiks Latvijas skaņu ierakstu kompānijas Amber Muse Records drum & bass projekta Kidneyz jaunās relīzes prezentācija.

Kidneyz ir jauns Latvijas dīdžeja un mūziķa ZaZzy projekts. Ar šo vārdu viņš ieraksta un izdod drum & bass stila mūziku. Gaidāmajā relīzē tiks iekļautas divi oriģinālie treki - dziesma „You Will Smile”, kas ierakstīta ar jazz-soul grupu Soulemotion, un instrumentālā inteliģentā drum & bass melodija „Hang On Soul”, ko ietekmējus žanra 90. gadu skanējums. „Hang On Soul” tiks piedāvāta divos remiksos no somu-igauņu-vācu projekta Hidden Paranoid Society un Latvijas dueta Slovar & Other Spectrum. Relīze “You Will Smile / Hang On Soul EP” ekskluzīvi pārdošanās būs pieejama no 21.marta veikalā Beatport.com.

Prezentācijā relīzes autors Kidneyz uzstāsies ar īpašo drum & bass setu, bet dziesmas „You Will Smile” izpildijumam pievienosies vokāliste Lea. Pasākumā dīdžeju setus spēlēs arī Amber Muse īpašnieki Taran & Lomov un Andre Crash & Laso un Miller Light.

Sākums 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā 5 EUR, bez pieraksta – 7 EUR. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai ar mobilās aplikācijas Amber Muser app palīdzību. Ar mobilo aplikāciju Amber Muse app ieeja bez maksas (pie ieejas jāuzrāda aplikācija telefonā).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV