Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Coyote Fly uzstāsies titula “Best Voice of Club Scene” ieguvēja Tara McDonald

Easyget.lv, 18.03.2014. 17:38

Piektdien, 21. martā, Rīgas naktsklubs Coyote Fly modes gardēžus aicina uz Sky&More modes šova afterparty un titula “Best Voice of Club Scene” ieguvējas Taras McDonalds koncertšovu.
Coyote Fly uzstāsies titula “Best Voice of Club Scene” ieguvēja Tara McDonald

Tara McDonald ir viena no veiksmīgākajām vokālistēm pasaulē, bieži dēvēta par deju mūzikas karalieni. Mākslinieces fantastiskais vokāls dzirdams David Guetta – Delirious, Axwell – Feel The Vibe, Armand van Helden – My My My un citos pasaules klubu grāvējos.

„Ar šo pasākumu kārtējo reizi apliecinām, ka esam ļoti cieši saistīti ar modi un pie mums notiek ne tikai oficiālās afterparty, bet arī regulāras mode skates, tādējādi apstiprinot savu augsto kvalitātes līmeni jebkurā no mūsu rīkotajiem pasākumiem. Man ir patiess prieks, ka līdz ar pavasara atnākšanu, arī pie mums mostas viss skaistais, jo 4. un 5. aprīlī klubā Coyote Fly norisināsies oficiālie Riga Fashion Week pasākumi,” stāsta Coyote Fly vadītaja Madara Maulvurfa.

21. martā centrā Sky&More notiks viens no vērienīgākajiem modes notikumiem Baltijā – modes šovs F&Show, kurā Latvijas labākie modeļi demonstrēs jaunākās 2014. gada pavasara/vasaras pasaulē atzītāko luksus klases zīmolu modes kolekcijas. F&Show laikā tiks atklāts arī jauns luksuss klases modes zīmolu veikals F&More. Jau ceturto gadu pēc kārtas klubs Coyote Fly ir izvēlēts par oficiālo Sky&More modes šova afterparty vietu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV