Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Otra Puse gatavojas „Uzzīmē mani” lielkoncertam Palladium

Easyget.lv, 19.03.2014. 12:43

Pēc 8. martā Ventspils teātra namā Jūras Vārti veiksmīgi aizvadītā programmas „Uzzīmē mani” koncerta grupa Otra Puse gatavojas nākamajam lielkoncertam 7. maijā koncertzālē „Palladium”.
Otra Puse gatavojas „Uzzīmē mani” lielkoncertam Palladium

Galerijas:

Kā informē grupas Otra Puse menedžere Inese Vīksnāne, grupa koncertu sērijā prezentē savu jaunāko studijas albumu „Uzzīmē mani”, kas marta sākumā ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu „Zelta mikrofons” kā 2013.gada labākais POP albums. Koncertos neizpaliek arī leģendārie grupas hiti - „Pēc lietus”, „Vēstules”, „Nakts vai rīts”. Vairākas dziesmas iestudētas stīgu pavadījumā ar īpašām perkusiju meistara Riharda Zaļupes aranžijām. Stīgu kvartetā apvienojušās Jāzepa Vītoliņa mūzikas akadēmijas studentes Kristiāna Ozoliņa, Dārta Svētiņa, Jūlija Makarina, Margarita Ogibalova.

Rīgas lielkoncertā „Uzzīmē mani” 7. maijā koncertzālē Palladium kā īpašie viesi uzstāsies perkusionists Rihards Zaļupe un dziedātāja Aija Andrejeva, ar kuru duetā iedziedāta dziesma „Ave Pali”. Par bekvokālu rūpēsies Laura Raila un Iveta Gaile.

Foto: Normunds Pauniņš. Foto (c) Aleksejs Solovjovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV