Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kārlis Kazāks sestdien sniegs koncertu Allažu baznīcā

Easyget.lv, 20.03.2014. 09:52

22. martā plkst. 11.00 Allažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā koncertēs dziesminieks Kārlis Kazāks un jaunā dziedātāja Daina Rudzīte.

„Pavasaris jau ir sevi mums mazliet parādījis. Vēl mazliet paslēpsies un būs klāt pa īstam. Šī gada pavasari krāso cilvēcīgi grūti aptverami notikumi tepat Ukrainā. Es ceru, ka pavasaris atnesīs pietiekami daudz mīlestības, lai satrakoti prāti pārplūstu kā pavasara upes, norimstot saskaņā ar sevi, savējiem, tuviniekiem, tautiešiem, visiem cilvēkiem visur,” pirms gaidāmā koncerta saka Kārlis Kazāks.

Daina Rudzīte ir allažniece, Cēsu karmīnsarkanā karoga krāsas kora dalībniece televīzijas šovā „Koru kari 3” un viņa saka: „Pavasaris ir laiks, kad viss plaukst un zeļ! Tomēr šis laiks ir jāizmanto, lai sekmīgi pabeigtu skolu, tad turpinātu sevi pilnveidot mūzikas jomā. Uzskatu, ka jādzīvo saskaņā ar sevi, uzturot līdzsvaru starp fizisko un garīgo esību.”

Koncerta skanējumu bagātinās ģitārists Alvis Andris Baduns un pianiste Inguna Kalviša.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV