Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sākas biļešu pārdošana uz Kailijas Minogas šovu Rīgā

Easyget.lv, 20.03.2014. 10:54 | komentāri (1)

Šodien uzsākta publiskā biļešu tirdzniecība uz Kailijas Minogas koncertu 2. novembrī Arēnā Rīga.
Sākas biļešu pārdošana uz Kailijas Minogas šovu Rīgā

Dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue) Rīgā ieradīsies Eiropas koncertturnejas “Kiss Me Once” ietvaros, skatītājus priecējot gan ar jaunāko materiālu, gan savas muzikālās karjeras lielākajiem hitiem. Abi iepriekšējie dziedātājas koncerti Rīgā bija izpārdoti, un šovi pārsteidza ar vērienu un krāšņumu.

Šonedēļ tika izdots dziedātājas divpadsmitais studijas albums “Kiss Me Once”, kas ir Kailijas Minogas jaunākais darbs kopš 2010. gada diska “Aphrodite” un pirmais, sadarbojoties ar Jay-Z dibināto menedžmenta kompāniju “Roc Nation”. Albumu producējusi pati Kailija Minoga sadarbībā ar mūzikas autori un dziedātāju Sia, kura ir arī tituldziesmas autore. Savukārt amerikāņu mūziķis Farels Viljamss (Pharrell Williams) sarakstījis un producējis dziesmu “I Was Gonna Cancel”. Pie albuma producēšanas strādājuši arī Ariels Rehtšeids (Ariel Rechtshaid) no HAIM - dziesmai “If Only”, MNEK - dziesmai “Feels So Good” un Gregs Kurstins (Greg Kurstin) albuma bonusa dziesmai “Sleeping With The Enemy”. Latvijas radiostacijās jau nonācis albuma pirmais singls “Into The Blue”.

Kailija Minoga uz mūzikas skatuves spoži debitēja 1987. gadā un kopš tā laika kļuvusi ne vien par populārās mūzikas topu līderi un neskaitāmu apbalvojumu laureāti, bet arī par modes ikonu, dizaineri un aktrisi. Kailija Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Jaunākais Kylie Minogue mūzikas video dziesmai "Sexercize":

“Kiss Me Once” koncertturneja tiks atklāta Lielbritānijā un kopumā dziedātāja sniegs 31 šovu 15 valstīs.

Biļetes uz koncertu Rīgā nopērkamas www.ticketpro.lv un “Ticketpro” kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Sky&More”, “Olimpia”, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c. Biļešu cenas - sākot no EUR 39.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV