Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaties Kodek video dziesmai “All I Wanna Do”!

Easyget.lv, 20.03.2014. 12:22

Viens no mūsdienu spilgtākajiem, arī vārda tiešajā nozīmē, Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvjiem - Kodek publicējis jaunu mūzikas video skaņdarbam “All I Wanna Do”.
Noskaties Kodek video dziesmai “All I Wanna Do”!

Skaņdarbs “All I Wanna Do” ir singls no šovasar gaidāmā minialbuma “Hi-Low Aerobics”. Mūzikas video veidojusi māksliniece Ina Vare (Inese Vēriņa), ar kuru mūziķim ir jau vairāku gadu ilga sadarbība, un šis ir otrais abu mākslinieku kopīgi veidotais mūzikas video. Turklāt Ina arī bieži sadarbojas ar Kodek, parūpējoties par video instralācijām dzīvajās performancēs.

Skaņdarbs “All I Wanna Do” un gaidāmais minialbums iezīmē jauna skanējuma ēru mūziķa karjerā. Kodek savā desmit gadus ilgajā mīlestībā pret mūziku un radošo procesu ir izgājis cauri un gan uz savu, gan klausītāju ādas izbaudījis dažādus elektroniskās mūzikas subžanrus, sākot ar shit- un break-core vidusskolu, kuru pabeidzis kopā ar biedriem “TV Maskava” un “Ohmtek”, turpinot ar chip-bass un 8bit deju grīdu bombām līdz lēnīgsnēji grūvīgajai skweee mūzikai, kura atjaukta ar 90. gadu electro skanējumu, un beidzot nonākot līdz minimālistiski monotonajai džūk (juke) un ghettotech mūzikai.

“Pēdējā laikā esmu noguris no pārsātinātas mūzikas, pie tam man ir sanācis ietekmēties no saviem biedriem TV Maskava, Ohmtek un Džūka Čūska, kuri arī ir pievērsušies minimālistiskākam skanējumam. Gribas, lai mūzika elpo, nevis vienkārši zāģē ausis,” par savām muzikālajām transformācijām stāsta Kodek.

Kodek tuvāās uzstāšanās gaidāmas 27. martā festivāla “Tallinn Music Week” ietvaros, uz kuru mūziķis dodas kopā ar saviem “Dirty Deal Audio” ģimenes biedriem Niklāvz, Ashnikko, ansis un Oriole; 4. aprīlī Kodek uzstāsies “Brīnumu Naktī” Visuma Centrā, Madonā; 18. aprīlī mūziķis piedalīsies “The Baltic Scene at Night” pasākumā Viļņā.

Dirty Deal Audio officiālā mājas lapa: www.dirtydealaudio.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV