Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aicina baudīt Liepājas Džeza dienas

Easyget.lv, 20.03.2014. 16:39

Liepājas Džeza dienu ietvaros koncertēs poļu dziedātāja Anna Marija Jopeka un Latvijas talantīgākais džeza dziedātājs Daumants Kalniņš.
Aicina baudīt Liepājas Džeza dienas

5. aprīlī plkst. 18:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē uzstāsies poļu dziedātāja Anna Marija Jopek, klausītājiem prezentējot savu projektu „Polanna”. Muzikālo pavadījumu veido izcili instrumentālisti un Polijas džeza mūzikas zvaigznes septiņu cilvēku sastāvā. Projektā „Polanna” māksliniece atklāj savu jauno izpratni par skaistiem un nozīmīgiem mirkļiem Polijas mūzikas vēsturē. Viņa skar tradicionālo, klasisko, džeza un populāro mūziku. Koncerta laikā mūziķi spēlējas ar muzikālām formām, veidojot valdzinošu improvizāciju. Vienlaicīgi priekšnesumu pavada spriedze un koncentrācija, kas sniedz viegluma sajūtu. 

12. aprīlī plkst. 18:00 Promenade Hotel Hika zālē būs iespēja dzirdēt vienu no spožākajiem latviešu jaunajiem džeza talantiem - Daumantu Kalniņu un viņa veidoto kvintetu ar koncertu “Muzikāls lidojums džeza pasaulē”. Daumanta Kalniņa džeza kvintets sastāvu veido: Daumants Kalniņš (vokāls), Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (kontrabass), Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

Kvinteta sastāvā ir atzīti un sevi apliecinājuši džeza mūziķi, kas darbojas dažādos muzikālos projektos, no tiem zināmākie – ‘’Silvestri Orkestri’’, ’’City jazz big band’’ un ‘’Twin Town’’. Programmā iekļautas gan zināmi, gan retāk atskaņoti jazz skaņdarbi, ko papildina pašu mūziķu orģinālkompozīcijas.

Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā - http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/7134. Anna Marija Jopek koncerta biļešu cena EUR 9,96 (LVL 7) un Daumanta Kalniņa koncerta biļešu cena EUR 7 (LVL 4,92).

 

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV