Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

AraabMUZIK uzstāšanās pārcelta uz Coyote Fly

Easyget.lv, 22.03.2014. 14:19 | komentāri (1)

24. martā gaidāmais amerikāņu hip-hop un trap mūziķa araabMUZIK priekšnesums, kā arī bundzinieku konkurss un pašmāju mūziķu koncerts pārcelti uz klubu Coyote Fly.
AraabMUZIK uzstāšanās pārcelta uz Coyote Fly

Kā vēsta IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis, vakara programmu izmaiņas nav skārušas.

Jau ziņojām, ka 24. martā pirmoreiz Latvijā viesosies mūzikas producents un izpildītājs no ASV araabMUZIK, kurš sadarbojies ar tādiem vārdiem šovbiznesā kā 50 Cent, ASAP Rocky, Azealia Banks, Busta Rhymes, Skrillex, Baauer un citi, veidojot viņu skaņdarbus vai veicot kopīgas uzstāšanās. AraabMUZIK uzstāšanās ir ne tikai muzikāls baudījums urbānās mūzikas cienītājiem, bet arī aizraujošs priekšnesums. Tehnisku iemeslu dēļ pasākums no Sapņu fabrikas pārcelts uz klubu Coyote Fly, saglabājot pilnu iepriekšējo programmu.

Pasākumu atklās bundzinieku konkursa fināls, kurā tiks noskaidrots Latvijas radošākais bundzinieks. Finālisti tika noskaidroti organizatora IC Concerts lapā portālā draugiem.lv, kur par pieteikumiem nobalsojuši vairāki tūkstoši portāla lietotāju. Bundziniekus vērtēs profesionāļu žūrija, kas līdz pasākumam netiks atklāta, tāpat balsojumā varēs piedalīties apmeklētāji, izmantojot savas biļetes. Uzvarētājs iegūs iespēju divatā doties uz Igaunijā notiekošo Tallinas Mūzikas nedēļu, kur viņiem tiks nodrošināta pilna pieeja koncertiem un konferencēm. Konkurss notiek sadarbībā ar latviešu bungu ražotāju Bro Creation.

Pirms araabMUZIK uzstāšanās publiku iesildīs amerikāņu izcelsmes Latvijā dzīvojošā repere Ashnikko, multi instrumentālists Rick Feds un bītmeikeris NiklāvZ, kas pirmoreiz vienosies ekskluzīvā koncertā. Nākamajā dienā šie paši mākslinieki atklās araabMUZIK uzstāšanos Viļņā, kur viņiem pievienosies arī lietuviešu talantu konkursa X-Factor fināliste Cherry On Top.

Ieeja pasākumā no 21:00, no 16 gadu vecuma. Biļetes pieejamas Ticketpro tīklā. Iepriekš iegādātās biļetes ir spēkā. IC Concerts mājas lapa www.concertsandfestivals.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV