Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Uz GLOBALhouse elektroniskās deju mūzikas pasākumu pieejamas VIP un DE LUX biļetes

Easyget.lv, 24.03.2014. 10:49

Ņemot vērā, apmeklētāju interesi, no pirmdienas, 24. marta, Biļešu Servisa kasēs uzsāk VIP un DE LUX biļešu tirdzniecību uz GLOBALhouse eletroniskās deju mūzikas pasākumu 10. maijā koncertzālē Palladium.
Uz GLOBALhouse elektroniskās deju mūzikas pasākumu pieejamas VIP un DE LUX biļetes

„VIP apmeklētājus lutināsim īpašā zonā, uzsauksim pirmo dzērienu un sagādāsim kādu satriecošu pārsteigumu. Savukārt DE LUX biļešu īpašnieki baudīs festivāla skaņu viļņus un ekskluzīvu skatu uz centrālajiem pasākuma notikumiem no atsevisķi nodalītas un īpaši iekārtotas zonas ar bāru ar dzērieniem un uzkodām neierobežotā daudzumā visas nakts garumā,” stāsta festivāla rīkotāju pārstāve Ilze Ārniece.

Gan VIP, gan DE LUX biļešu skaits ir ierobežots. Šobrīd biļetes pieejamas par iepazīšanās cenu – pirmo VIP biļešu cena EUR 40 un DE LUX – EUR 100. Joprojām pieejamas arī biļetes uz pasākumu par EUR 19. Biļetes „Biļešu Serviss” kasēs. Tuvojoties pasākumam biļetes kļūs dārgākas.

Pasākumā 10 stundu garumā apmeklētāju acis žilbinās Nīderlandes dīdžeju parāde, spoži pašmāju mākslinieki, gaismu un skaņu šovi, dejotāji un citi elpu aizraujoši pārsteigumi. Īpašais viesis – Funkerman – viens no vadošajiem Nīderlandes elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem un producentiem. Skatuvi satricinās arī Latvijā pazīstamie elektroniskās deju mūzikas dīdžeji Andre Crash un Deros.

GLOBALhouse pasākuma mērķis ir aktualizēt elektroniskās deju mūzikas kultūru Latvijā, katrā no pasākumiem dodoties muzikālā ceļojumā uz kādu no deju mūzikas lielvalstīm. GLOBALhouse rīko pasākumu aģentūra „Lemonbox”.

Festivāla sākums 10.maijā plkst. 22:00, ieeja pasākumā no plkst. 20:00. Ieeja tikai no 18 gadu vecuma.

Foto: Funkerman. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV