Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Labdarības koncertā vāks līdzekļus grūtnieču un jauno māmiņu atbalstam

Easyget.lv, 24.03.2014. 11:56

Sestdien, 29.martā, plkst.15:00 Rīgas vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā izskanēs labdarības pavasara koncerts „Dziesmas Dzīvībai”.

Koncertā piedalīsies Ieva Akurātere, koris Pa Saulei, Evita Zālīte, Ilze Grunte, Andris Grunte, Haralds Sīmanis un ansamblis Laudetur.

Visi ienākumi kalpos patvēruma mājas pabeigšanai „ Jaunpalejās” – bez atbalsta palikušām grūtniecēm un jaunām māmiņām.

„Lai pabeigtu Ģimenes Šūpuļa mājvietas izbūvi, mums ir atlicis līdz galam izbūvēt Patvēruma mājas telpu otro stāvu. Ar šo mēs nodrošināsim sešām topošajām māmiņām visu nepieciešamo atbalstu, lai viņu mazajiem bērniņiem dzīves sākums būtu drošs un mierīgs. Uzturēšanās pagaidu laiks Patvēruma mājās ir 6 mēneši, tāpēc mājas apkārtnē mēs vēl plānojam ierīkot ekoloģiski tīru dārzkopību un mācīt jaunajām māmiņām veselīgu dzīvesveidu un saimniekošanu, stāsta Ģimenes Šūpuļa dibinātāja un patvēruma mājas vadītāja Irēna Bindemane, atklājot, ka būvdarbiem un labiekārtošanas darbiem ir nepieciešami vēl 20 tūkstoši eiro.

Koncerta Dziesmas Dzīvībai biļešu iegāde iespējama www.eKase.lv vai koncerta dienā pie ieejas, sākot no plkst 14:15. Cena 7 EUR.

Pēc koncerta otrajā daļā no plkst. 16:30 baznīcas kafejnīcā būs iespēja uzzināt vairāk par līdz šim paveikto, iepazīt Ģimenes Šūpuļa brīvprātīgās ģimenes un iegādāties to sarūpētos gardumus, tādejādi atbalstot patvēruma mājas izbūvi.

Ziedojumus Ģimenes Šūpuļa Patvēruma mājas izbūvei var veikt arī ar pārskaitījumu AS Swedbank kontā LV42HABA0551005675701. Mājas lapā www.gimenes-supulis.lv ar maksājumu ar karti, vai ziedojumu kastītē viesnīcā & ūdens atpūtas centrā Spadrops, Rīgas ielā 18a, Ikšķilē.

Sīkāka informācija par Ģimenes Šūpulis biedrības darbību: http://www.gimenes-supulis.lv/lv/musu-projekts/majas-dzivibai/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV