Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Daugavpilī notiks estrādes dziesmu izpildītāju konkurss

Easyget.lv, 25.03.2014. 10:40

Sestdien, 29. martā, plkst. 15:00 Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92) norisināsies estrādes dziesmu izpildītāju konkurss – atlase “Daugavpils - Vitebska 2014”.

Konkurss tiek rīkots ar mērķi atklāt un atbalstīt jauno estrādes dziesmu izpildītāju talantus un popularizēt starpvalstu muzikālo kultūru.

Konkursā sacentīsies 19 izpildītāji divās vecuma grupās:

  • 10 dalībnieki bērnu grupā (no 7 līdz 12 gadiem);
  • 9 dalībnieki jauno izpildītāju grupā (no 18 līdz 31 gadiem)

Konkursantu sniegumu vērtēs starptautiska žūrija pēc šādiem kritērijiem: izpildītāja meistarība, muzikalitāte, skatuviskais tēls, konkursa noteikumu izpildīšana. Tas konkursants, kurš pēc žūrijas lēmuma saņems vislielāko punktu skaitu bērnu grupā, tiks izvirzīts uz Starptautisko bērnu mūzikas konkursu „Vitebska - 2014”, bet tas, kurš saņems vislielāko punktu skaitu jauno izpildītāju grupā, tiks izvirzīts uz Starptautisko estrādes dziesmu izpildītāju konkursu „Vitebska - 2014”. Abi konkursi norisināsies jūlijā Vitebskā (Baltkrievija) Starptautiskā mākslu festivāla “Slāvu bazars Vitebskā” ietvaros.

Estrādes dziesmu izpildītāju konkursu – atlasi “Daugavpils – Vitebska 2014” rīko Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde sadarbībā ar Starptautiskā mākslu festivāla “Slāvu bazārs Vitebskā” direkciju.

Informācija par festivālu www.festival.vitebsk.by

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV