Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vairāki Eirovīzijas finālisti uzstāsies Rīgā

Easyget.lv, 25.03.2014. 16:05 | komentāri (1)

Sestdien, 29.martā, Rīgā pirmo reizi notiks pasākums Eurovision preParty Riga, kas būs promo koncerts pirms lielās Eirovīzijas. Koncertā uzstāsies vairāki šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieki.
Vairāki Eirovīzijas finālisti uzstāsies Rīgā

Dalību Eirovīzijas koncertā Rīgā apstiprinājuši Lietuvas pārstāve Vilija Matačunaite (Vilija Matačiūnaitė), Polijas pārstāvji – duets Donatans un Kleo (Donatan and Cleo), ka arī skandalozā Austrijas pārstāve Končita Vursta (Conchita Wurst). Viesu saraksts tiks papildināts. Tiek gaidīti arī Latvijas pārstāvji – grupа Aarzemnieki. Koncertu atklās 2013.gada Latvijas pārtstāvji Eirovīzijā duets PeR ar dziesmu "Here we go".

Eirovīzijas koncerts notiks restorānā Andalūzijas suns (Elizabetes iela 83). Sākums plkst. 21:00. Koncerts būs vērojams arī tiešraidē internetā Latvijas sabiedrisko mediju portālā lsm.lv.

Foto: Končita Vursta. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV