Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noklausies Edgara Viļuma dziesmu „Patiesība”!

Easyget.lv, 26.03.2014. 12:04

Edgars Viļums, kurš līdz šim bija pazīstams kā producents, klausītāju vērtējumam nodod pirmo pašsacerēto solodziesmu „Patiesība”, informē Mikrofona ieraksti.
Noklausies Edgara Viļuma dziesmu „Patiesība”!

Edgars Viļums latviešu populārajā mūzikā darbojas gandrīz 10 gadus, bet, līdz šim vairāk rakstot dziesmas, aranžējot un producējot citu mākslinieku ierakstus, taču vienmēr ir vēlējies izpausties arī kā skatuves mākslinieks. Vārdus un mūziku rakstījis Viļums pats, un pats ierakstu arī producējis un iespēlējis ģitāras partijas.

„Dziesma "Patiesība" ir viena no pirmajām manā mūžā, ko uzrakstīju tieši rokgrupas sastāvam,” atklāj mūziķis. „Dziesmas teksts tapa paralēli ar mūziku, vienkāršā improvizācijā. Par katriem trīs vārdiem šajā dziesmā varētu uzrakstīt nelielu eseju, bet es centos maksimāli kodolīgi izklāstīt daļu savas dzīves.”

Stāstot par nākotni, Edgars Viļums ir lakonisks: „Kopsavilkumā varu vien pateikt, ka uz nākotni raugos pozitīvi, un esmu atvērts visdažādākajiem likteņa pavērsieniem. Un, protams, būšu priecīgs par katru, kuram patiks "Patiesība”.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV