Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Oranžās brīvdienas piedāvā koncertfilmu "Pa kājām"

Easyget.lv, 27.03.2014. 09:58 | komentāri (1)

Grupa Oranžās brīvdienas (OB) par godu 14 gadu dzimšanas dienai dāvina koncertfilmu "Pa kājām".
Oranžās brīvdienas piedāvā koncertfilmu "Pa kājām"

OB dzimšanas dienas svinības nedēļas nogalē ar plaši apmeklētu koncertu aizvadītas grupas dzimtajā pilsētā Kuldīgā, nekomerciālās kultūras attīstības centrā Zabadaks. Tur arī otro reizi pēc prezentācijas Rīgā, Esplenādē vasarā bija skatāma pērn sadarbībā ar neatkarīgo videomākslinieku apvienību Komūna 7 uzņemtā koncertfilma.

„Filmas veidošana bija tās autoru Riharda Gēča un Māra Mīlgrāvja ideja, mums atlika tikai piekrist. Viennozīmīgi, tā raksturo kādu noteiktu posmu OB darbībā, un mums pašiem būs ne māzāk interesanti filmu noskatīties vēl pēc dažiem gadiem,” tā OB līderis Ints Ķergalvis.

Filmā koncerta fragmenti mijas ar braucienu tūres divstāvu autobusā, kadriem no ballītes viesnīcas istabiņā un citiem momentiem, bez kuriem tieši un netieši kolektīva darbība nav īsti iedomājama.

Šobrīd jau sākts plānošanas darbs pie nākamā OB un Komūna 7 kopprojekta – videoklipa uzņemšanas. Pagaidām gan grupa nemeģina nosaukt konkrētus termiņus, jo vispirms palikuši nepabeigti daži sīkumi topošā albuma ierakstā, kam dienas gaismu ieraudzīt paredzēts pavisam drīz.

Foto: Grupa Oranžās brīvdienas uzstājas festivālā Fonofest. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV