Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Koris Juventus aicina Zemes stundu sagaidīt “Pavasara nakts koncertā”

Easyget.lv, 27.03.2014. 12:48

29. martā plkst. 19:30 Latvijas Universitātes jauktais koris „Juventus” un Valsts kamerorķestris „Sinfonietta Rīga” aicina uz „Pavasara nakts koncertu” Latvijas Universitātes Lielajā aulā, informē kora prezidents Jānis Barbans.
Koris Juventus aicina Zemes stundu sagaidīt “Pavasara nakts koncertā”

Koris „Juventus” aicina atsaukties Zemes stundas aicinājumam – uz mirkli apstāties, rast mieru un būt saskaņā ar pasauli. Koncertā pašreizējam kora mākslinieciskajam vadītājam Mārcim Imantam un diriģentam Rūdolfam Krēsliņam pievienosies vēl trīs diriģenti – Juris Kļaviņš, Jānis Lindenbergs un Jānis Zirnis. Ar „Juventus” muzicēs Valsts kamerorķestris „Sinfonietta Rīga”, muzikālos vēstījumus un to nokrāsas radot daudz košākas un bagātākas kontrastiem.

Koncertā tiks atskaņoti latviešu komponistu Pētera Vaska, Artura Maskata, Imanta Ramiņa skaņdarbi un cittautu klasiķu – Semjuela Bārbera un Džona Tavenera kompozīcijas. Soprāna solo izpildīs Inese Romancāne, savukārt Lielās aulas ērģeles ieskandinās Tālivaldis Deksnis.

Biļetes iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīzes” kasēs, internetā – http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/7359, un koncerta norises dienā – Latvijas Universitātē no plkst. 18:30.

Koncerts tiek rīkots sadarbībā ar Pasaules Dabas Fondu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV