Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Shot Cafe uzstāsies Miša Luzins un Apofeoz Orkestra

Easyget.lv, 28.03.2014. 09:34

Svētdien, 30. martā plkst. 21.00 bārā Shot Cafe (Torņa iela 4) uzstāsies uzlecošā pop-funk-bossa zvaigzne Miša Luzins ar savu Misha Luzin Band, kā arī Latvijā jau pazīstamā muzikālā apvienība Apofeoz Orkestra.

Maskavas mūziķu apvienība Misha Luzin Band atskaņo pozitīvu mūziku, sākot no Bossa Nova līdz pat Funk Music. Lai gan dziesmas ir krievu valodā, melodija, ritms un maigais vokāls liek dejot ikvienam. Miša Luzins ir gan vokālists, gan dziesmu autors. Viņa grupas sastāvā ir arī Anna Shlenskaya, kura spēlē kahonu, kas mūzikas instrumentu pasaulē ienācis salīdzinoši nesen, tāpēc lielai daļai ir mazpazīstams. Tas izskatās kā vienkārša koka kaste, tomēr skaņas ziņā spēj aizvietot visu bungu komplektu. Jāpiemin, ka Anna Shlenskaya ir spēlējusi kopā ar leģendāro džeza dziedātāju Nino Katamadzi, kā arī daudziem citiem zināmiem mūziķiem.

Muzikālais kolektīvs Apofeoz Orkestra, ko veido septiņi dalībnieki, ir kā jauns pilsētas pulss, nevienmērīga elpa un sirdspuksti karību ritmā. Viņu mūzikas stils raksturo spēju sapludināt dažādus muzikālos žanrus pašā augstākajā punktā, atspoguļojot mūsdienīgā cilvēka dzīvi jebkurā tās momentā. Lai kur jūs arī atrastos - jūras krastā vai uz mēness, mašīnā vai uz velosipēda, krustojumā vai strupceļā, - jūs pamanīsiet, ka jūsu pulss nepārprotami sakrīt ar orķestra pulsu. Patlaban Apofeoz Orkestra strādā pie debijas albuma ieraksta.

Atlikušajā vakara daļā dejas varēs turpināt DJ Judzhen vadībā.

Galdiņu rezervācija: +37126410867.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV