Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Fanu reiss piecu gadu jubilejā aicina apmeklēt koncertus trīs valstīs

Easyget.lv, 31.03.2014. 10:20

OutKast, Kasabian, Aerosmith, Limp Bizkit, The Offspring un 30 Seconds to Mars ir tikai dažas no grupām, kuru koncertus šajā pavasarī un vasarā varēs vērot tie, kas no Rīgas uz kādu no galamērķiem, populāru latviešu mūziķu pavadīti, dosies ar Fanu reisu.

Fanu reiss piecu gadu laikā vairāk nekā 1000 cilvēkiem speciālos autobusos, ar prāmi un ātrkuģi palīdzējuši apmeklēt viņu elku koncertus ārpus Latvijas. To vidū U2, Bon Jovi, Coldplay, Lady Gaga, Kings of Leon, Arctic Monkeys, M.I.A., AC/DC un daudzi citi. Par Fanu reisa dalībnieka priekšrocībām projekta izveidotājs Aivars Līpenītis sauc laika un naudas ekonomiju, kā arī iespēju iepazīties ar domubiedriem un kopīgi apmeklēt koncertus citās valstīs, nedomājot par tradicionālajiem ar ceļošanu saistītajiem jautājumiem. Īpaša Fanu reisa vērtība ir pavadoņi – populāri, atbilstoši latviešu mūziķi, kas katrā transporta līdzeklī jeb pasākuma vietā rūpējas par braucēju labsajūtu un izklaidi, kā arī atklāj arī ko jaunu par apmeklētā koncerta māksliniekiem.

„Šo gadu gaitā man bija iespēja pavadīt fanus uz U2, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers un Robija Viljamsa koncertiem. Neiztrūkstoša sastāvdaļa ceļā vienmēr ir kopīga uzdziedāšana, un talkā man nākuši gan Andris Kivičs, gan grupas biedrs Andžejs Grauds. Vēlu Fanu reisam vismaz vēl tikpat ilgu pastāvēšanu,” Fanu reisu sveic pieredzējušais fanu pavadonis, mūziķis un crossfit pionieris Latvijā Kaspars Zlidnis. Līdz ar viņu, Fanu reisa pavadoņi bijuši Uldis Rudaks, Ufo, Sovvaļnīks, Aigars Runčis, Elīna Fūrmane, Andris Kivičs, Mārtiņš Gailītis jeb Marka, Fēlikss Ķiģelis, Kārlis Būmeisters un citi mūziķi.

2015. gada Fanu reisa sezonu 11. aprīlī atklās nebijis – latviešu grupas – Fanu reiss. Daugavpilieši un rēzeknieši, mūziķu pāra Evijas Smagares un Edija Jurēvica pavadīti, dosies uz Viļņu, kur pirms populārā dīdžeja Calvin Harris vokālistes Ayah Marar uzstāšanās priekšnesumu sniegs latgaliešu grupa Dabasu Durovys. 21. maijā Viļņā uzstāsies grupa Aerosmith, kuras koncertu nelaidīs garām klausītāji Latvijā. Savukārt 15.jūnijā Polijas galvaspilsētas festivāla trešajā, noslēdzošajā dienā vienuviet uzstāsies šogad apvienojusies grupa OutKast, amerikāņu reperis un mūzikas producents Timbaland, rokgrupas Kasabian un Bring Me the Horizon, Limp Bizkit, kā arī David Guetta. 27.jūnijā Fanu reiss apmeklēs festivāla Tallinn Star Weekend otro dienu – rokmūzikas programmu, kad uzstāsies The Offspring, Lordi un Leningrad. Grupas 30 Seconds To Mars atgriešanās Tallinā koncerts notiks 15. jūlijā, kad arī otro reizi notiks šīs grupas Fanu reiss, latviešu Double Faced Eels dalībnieku Markas un Reiņa pavadīts.

Biļetes uz visiem galamērķiem pieejamas www.fanureiss.lv. Ērtībām – gan atsevišķi Fanu reiss, gan komplekti ar koncerta biļetēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV