Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nabaklab svinēs četru gadu dzimšanas dienu

Easyget.lv, 01.04.2014. 16:13

Piektdien, 4. aprīlī, kluba „Nabaklab” četru gadu dzimšanas dienas svinībās uzstāsies pašmāju un ārvalstu mūziķi un ballīti līdz rītam turpinās plaša radio „Naba” dīdžeju komanda.
Nabaklab svinēs četru gadu dzimšanas dienu

Kluba „Nabaklab” ceturtās gadadienas svinībās kā pirmā uz skatuves kāps pašmāju mūzikas apvienība „Marta migla”, kas jaunāko albumu izdeva pagājušogad un regulāri redzēta uzstājamies gan klubos „Depo” un „Nabaklab”, gan arī festivālā „Laba Daba”, kurā piedalīsies arī šogad. Pēc „Marta migla” uzstāšanās skatuvi ieņems somu rokgrupa „Lapko”, kuri Latvijā ierodas pēc vairāk nekā divu gadu pauzes. Šis būs pirmais „Lapko” koncerts, kurā grupa uzstāsies četratā - grupas bundzinieks turpmāk pildīs ritma ģitārista pienākumus, bet jau ierastajam trio pievienosies jauns dalībnieks, kurš spēlēs sitamos instrumentus. Par šīm sastāva izmaiņām pagaidām nav informēti pat grupas fani Somijā, kur jaunizveidotā četrotne savu vienīgo vasaras koncertu spēlēs festivālā „Illosaarirock”.

Paralēli koncertiem abās kluba zālēs par pasākumam atbilstošu muzikālo noformējumu gādās radio „Naba” dīdžeji – grupas „Inokentijs Mārpls” līderis Dambis, DJ apvienības „Ej apskrieties” un „Skazka”, raidījuma „Dabsolis” veidotāji ViesacH, Vibe55, SairaM un Juritah un citi. Īpašu programmu sarūpējis arī mūzikas apskatnieks un zinātājs Raitis Sametis, kurš pasākumā uzstāsies ar projektu „Mūžamežs”.

„Nabaklab” ceturto dzimšanas dienu sagaida īsi pirms gaidāmās kluba paplašināšanās - maijā durvis vērs Latvijā pirmais ātrās ēdināšanas restorāns „Subway”, kas atkal nodrošinās lielāku apmeklētāju ietilpību un gādās par lielāku labklājību un plašāku koncertprogrammu „Nabaklab”.

Klubs „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00.

Foto: Somu rokgrupa Lapko. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV