Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Amerikāņu pelnrušķīte Kristina Peri izdod albumu “Head or Heart”

Easyget.lv, 02.04.2014. 08:42

1. aprīlī tika izdots amerikāņu komponistes un dziedātājas Kristinas Peri (Christina Perri) albums “Head or Heart”, kas ir dziedātājas otrais studijas ieraksts.
Amerikāņu pelnrušķīte Kristina Peri izdod albumu “Head or Heart”

Pie albuma tapšanas strādājuši vairāki izcili producenti, bet dziesmā “Be My Forever” piedalās britu dzisminieks Eds Šīrans (Ed Sheeran).

Dziedātājas biogrāfija ir visai līdzīga pasakām, kur tikai divās nedēļās no kafejnīcas viesmīles un nepamanītas dziesmu autores Kristina pārvērtās par pasaules slavenu dziedātāju, kuras dziesma nonāca topu augšgalos.

27 gadus jaunā Kristina Peri ir paspējusi gan apprecēties, gan izšķirties. Ierodoties uz Losandželosu no Filadelfijas strādājusi par viesmīli kādā no Beverlihilsas kafejnīcām un, lai samaksātu rēķinus, vakaros pēc darba, dziedājusi kafejnīcās.

Sava pirmā EP ieraksta laikā Kristina sazinājās ar kādu horeogrāfu no Amerikā slavena TV šova “So You Think You Can Dance”. Pēc pāris nedēļām viņas dziesma “Jar of Hearts” tika iekļauta kādā no šova sērijām. Pēc šīs parādīšanās dziesmu lejupielādēja 100 000 reižu, palīdzot tai nokļūt Billboard Top 40. Panākumi drīz vien tika pamanīti un ierakstu kompānija Atlantic Record dziedātājai piedāvāja sadarbības līgumu.

Pirmais albums “Lovestrong” tika izdots 2012. gada maijā. Dziesma no šī albuma tika iekļauta filmas “The Twilight Saga: Breaking” skaņu celiņā un arī tā guva lielus panākumus – pārdota 3 miljoni kopijās, sasniedzot četrkārtēju platīna satusu.

Albumu “Head or Heart” izdod Atlantic Records.

Christina Perri videoklips dziesmai Human:

Albums iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/head-or-heart/id777741650

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV