Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Positivus festivāls aicina pieteikties palīgus

Easyget.lv, 02.04.2014. 10:38

Sākusies pieteikšanās uz Positivus festivāla palīgu posteni. Pieteikšanās ilgs līdz 25. aprīlim.
Positivus festivāls aicina pieteikties palīgus

Pretendentiem festivāla norises laikā jābūt vismaz 18 gadus veciem un pilniem apņēmības godprātīgi veikt palīga pienākumus. Piteikšanās anketa atrodama festivāla mājsalapā https://www.positivusfestival.com/lv/par-festivalu-1/paligiem/.

Positivus palīga darbs ir lieliska iespēja gūt ieskatu un pieredzi lielākajā Baltijas mūzikas festivāla organizācijā, kā arī baudīt tā daudzpusīgo programmu no darba brīvajā laikā. Pēc saņemto anketu izvērtēšanas pretendenti ar atbilstošām prasmēm un pieredzi tiks iesaistīti Positivus festivāla organizēšanā, teritorijas sagatavošanā un labiekārtošanā, kā arī citu nepieciešamo palīgdarbu veikšanā gan pirms pasākuma, gan tā norises laikā.

Izvēlētie palīgi saņems personīgu uzaicinājumu noformēt darba līgumu, pēc kura saņems drošības naudas rēķinu EUR 36 apmērā. Rēķina apmaksai jānotiek desmit dienu laikā. Pēc rēķina apmaksas tiks piešķirta Positivus festivāla palīga statuss un sekos tālāka informācija.

Katram festivāla palīgam tiks sastādīts darba grafiks - visās festivāla dienās kopā paredzot 15 darba stundas. Vienas maiņas ietvaros katrs palīgs strādās trīs stundas, pārējo laiku izmantojot festivāla apmeklēšanai un mūzikas baudīšanai. Veiksmīgas saistību izpildes gadījumā iemaksātā drošības nauda līdz 31. jūlijam tiks pilnībā atmaksāta.

Festivāla trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā EUR 57 un ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, Ellie Goulding, The Kooks, Bastille, Junip, Temples, Laura Mvula, of Montreal, The 1975, King Charles, Daughter, MØ, FM Belfast , You Me at Six, Kid Karate, And So I Watch You From Afar, Birth Of Joy, Pompeya u.c.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV