Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupa Neon Saturdays aicina uz debijas albuma prezentācijas koncertu

Easyget.lv, 02.04.2014. 12:13

Sestdien, 5. aprīlī, plkst. 21:00 Latvijas 1.Rokkafejnīcā pašmāju alternative rock grupa "Neon Saturdays" oficiāli prezentēs savu debijas albumu. Pasākumā piedalīsies arī grupa "AK69", savukārt par dejām rūpēsies DJ Artis Dvarionas.
Grupa Neon Saturdays aicina uz debijas albuma prezentācijas koncertu

Grupa "Neon Saturdays" nupat atgriezusies no Lielbritānijas, kur marta vidū sniedza trīs koncertus vairākās Anglijas pilsētās. Uz Latvijas skatuves šis būs pirmais grupas koncerts pēc pusgada pārtraukuma, ko grupa pavadījusi ierakstu studijā debijas albuma sagatavošanas procesā. Prezentācijas koncertā būs dzirdamas visas albumā iekļautās dziesmas, to skaitā aktuālais singls "What about you" un līdz šim visplašāko klausītāju atzinību guvusī dziesma “Here I am”.

Pasākuma viesi grupa "AK69" koncertā būs klausāmi pirmo reizi pēc teju gadu garas koncertēšanas pauzes, kas bijusi saistīta ar darbu pie jaunā materiāla un bundzinieka meklējumiem. 5.aprīļa koncertā jaunajā sastāvā būs klausāmas gan līdz šim grupas populārākās dziesmas "Draugs", "Pastaiga" u.c. no 2012.gada nogalē izdotās debijas plates "Izlaidums", gan pavisam svaigas kompozīcijas no gaidāmā otrā albuma. Kā atzīst paši grupas dalībnieki: "Esam atpakaļ ar nobriedušāku skatu uz dzīvi, citiem ātrumiem un vērtībām! Izbaudām to, ko darām un kāpēc šajā priekā nedalīties ar saviem draugiem?".

Pasākumā ieeja no plkst. 21:00. Desmitos vakarā koncertu atklās grupa "AK69" un plkst. 23:00 debijas albumu prezentēs "Neon Saturdays", savukārt pēc koncerta mūziku dejām nodrošinās DJ Artis Dvarionas. Biļetes iespējams iegādāties Latvijas 1.Rokkafejnīcas Rock'n'Bodē.

"Neon Saturdays" debijas albums jau šobrīd pilnā garumā noklausāms interneta radio Spotify un pieejams lielākajos interneta veikalos (Itunes, Amazon u.c.). Pirmos eksemplārus CD formātā būs iespējams iegādāties prezentācijas pasākuma laikā, bet no 7.aprīļa albums būs atrodams arī Latvijas lielākajos mūzikas veikalos.

Rokgrupa “Neon Saturdays” nodibināta 2012. gada februārī. Grupas žanru divos vārdos visprecīzāk varētu apzīmēt kā pozitīvo roku, un tās mūzikā ir jūtamas ietekmes no pārsvarā indie, pop rock un alternative žanriem, kā arī tādiem māksliniekiem kā Foo Fighters, Kings of Leon, Green Day, U2, The Killers, Placebo, 30 Seconds to Mars u.c.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV