Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Labdarības koncertā saziedo vairāk nekā 1,5 tūkst. eiro

Easyget.lv, 02.04.2014. 15:23

Bez atbalsta palikušo grūtnieču un jauno māmiņu Patvēruma mājas „Jaunpalejās” pabeigšanai 29.martā Rīgas Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā izskanēja labdarības pavasara koncerts „Dziesmas Dzīvībai”.
Labdarības koncertā saziedo vairāk nekā 1,5 tūkst. eiro

Galerijas:

Koncertā piedalījās Ieva Akurātere, koris "Pa Saulei", Evita Zālīte, Ilze Grunte, Andris Grunte, Haralds Sīmanis un garīgās mūzikas ansamblis "Laudetur".

Bez atbalsta palikušo grūtnieču un jauno māmiņu patvēruma mājas „Jaunpalejās” pabeigšanai tika saziedoti 1577.24 EUR.

Ģimenes Šūpuļa dibinātāja Rudīte Brūvere saka: „ Liels paldies visiem, kuru sirdis ir atvērtas, jo mūsdienu straujajā laikmetā tas nu jau ir retums. Skaistais, īpašais mūzikas baudījums ir balva. Jūtu, ka esam ieguvēji un darbs ir ar panākumiem. Kādi būs šie panākumi, to vēl rādīs nākotne. Varbūt tie būs pat tik nozīmīgi, ka nevaram iedomāties. Tāda nojauta man ir.’’

Ieva Akuratere uzsver, ka viņa projekta ideju vērtē kā ļoti vajadzīgu, svarīgu un svētīgu: „Tā kā dzīvības rašanās šajā pasaulē ir vislielākais brīnums, ar ko mēs sastopamies, tad es domāju, ka ir ļoti nozīmīgi atbalstīt tādu brīnišķīgu vietu, kas uzņems jaunās māmiņas. Arī tās, kuras ir apmaldījušās, vientuļas un izbijušās. Viņas tur tiks pieņemtas un saudzīgi un līdzjūtīgi apkoptas. Piedalīšanās šajā koncertā no manas sirds ir arī īpašs veltījums Rudītei, visam viņas lielajam devumam”.

Ja daudzi nedaudz palīdz, mēs kopā varam daudz izdarīt ir biedrības aicinājums, lai turpinātu iesākto - vākt ziedojumus Ģimenes Šūpuļa Patvēruma mājas izbūvei un tās uzturēšanai. To var izdarīt ar pārskaitījumu AS Swedbank kontā LV42HABA0551005675701. Mājas lapā www.gimenes-supulis.lv ar maksājumu ar karti, vai ziedojumu kastītē viesnīcā & ūdens atpūtas centrā Spadrops, Rīgas ielā 18a, Ikšķilē.

Foto: Haralds Sīmanis labdarības pavasara koncertā „Dziesmas Dzīvībai”. Foto (c) Sandra Lielmeža

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV