Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Fontaine Festival izziņo pirmos mūziķus

Easyget.lv, 02.04.2014. 15:58

No 15. līdz 17. augustam Liepājā notiekošajā festivālā „Fontaine Festival” kā vieni no dalībniekiem uz skatuves kāps Liepājas apvienības „Nasty Smile” un „The Briefing”.
Fontaine Festival izziņo pirmos mūziķus

Fontaine Festival ietvaros gaidāmās būs viens no retajiem „Nasty Smile” koncertiem šajā vasarā un paredzēts, ka kopā ar pārējo grupu uz skatuves kāps arī tās ilggadējais bundzinieks Sandis Vilciņš, kurš pēdējos gadus pavadījis, dzīvojot ārvalstīs.

Patlaban Londonā mītošā grupa „The Briefing” atgriežas Latvijā tikai uz dažiem vasaras koncertiem, par vienu no tiem izvēloties „Fontaine Festival”. Nesen apvienība iesildīja populārās pašmāju grupas „Instrumenti” koncertus Lielbritānijā un Latvijā nav uzstājušies jau vairākus gadus.

Arī šogad „Fontaine Festival” īpaši domāts par blūza mūzikas cienītājiem, šim mūzikas novirzienam atvēlot atsevišķu skatuvi bārā „Fire Bar”, un par vienu no pirmajām blues grupām izvēlēta „Latvian Blues Band”.

„Fontaine Festival” piedāvās arī plašu ārvalstu mūziķu programmu un šobrīd dalību festivālā jau apstiprinājuši „Strauss” no Lielbritānijas, blūza grupa „Halfchicken” no Itālijas, smagās mūzikas apvienība „Los Jaiguey” no Meksikas, austrāļi „Kings Of The Sun” un rockabilly grupa „Gagarin Brothers” no Krievijas.

Mūziķu saraksts tiks regulāri papildināts un kopumā „Fontaine Festival” trīs dienu laikā uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit grupu un dīdžeju uz piecām skatuvēm. Festivāls atrodas Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, viesnīcā „Fontaine Royal” un tiem pieguļošajā terotorijā. Biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv

www.fontaine.lv
www.fontainefestival.com

Foto: Grupa Nasty Smile. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV