Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Franču house mūzikas dīdžejs Bobs Sinklers uzstāsies Tallinas klubā "Vabank"

Easyget.lv, 03.04.2014. 09:46

18. aprīlī Tallinas klubā "Vabank" uzstāsies Bobs Sinklers, kas gan Igaunijā, gan citviet pasaulē zināms kā hitu “Love Generation”, “World Hold On”, “Gym Tonic”, “I Feel For You”, “Rock This Party”, “Sound of Freedom” un “Far l’amore” autors.

Bobs Sinklers (īstajā vārdā Kristofs le Friants (Christophe Le Friant)) 18 gadu vecumā mūzikas jomā ienāca kā hip-hop dīdžejs un 1998. gadā izdeva veiksmīgu debijas albumu “Paradise”. Šodien Sinklers deju mūzikas pasaulē ir kļuvis par starptautiski pazīstamu un atzītu mūzikas producentu, house mūzikas dīdžeju un skaņu ierakstu studijas "Yellow Productions" īpašnieku. Viņš savu stilu raksturo ar atslēgvārdiem “miers, mīlestība un house mūzika”, kas atspoguļojas daudzajos izdotajos albumos un singlos.

18. aprīlī grandiozā notikuma ietvaros savstarpēji tiks apvienotas trīs pie Vabaduse laukuma esošās ēkas - klubs "Vabank", kokteiļu klubs "Bibabo" un kafejnīca "Wabadus". Viesi brīvi varēs pārvietoties triju ēku ietvaros; visa vakara garumā tiks raidīta tiešraide no kluba "Vabank" galvenās zāles uz citu telpu lielajiem ekrāniem.

Bobu Sinkleru šajā vakarā atbalstīs DJ Widenski, gaisa akrobāti un daiļas dejotājas.

Pirmo biļešu cena ir 29 €, vēlāk - 39 €. Pārdošanā arī VIP biļete 69 € (cenā ir iekļauts welcome dzēriens, ieeja divām personām VIP zonā, uzkodas). Ieeja pasākumā no 21. gada vecuma. Durvis tiks atvērtas plkst. 23:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV