Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aktrise Karīna Tatarinova aicina uz koncertizrādi „ne ‘FORMĀTS”

Easyget.lv, 03.04.2014. 11:11

11. aprīlī 19:00 Garkalnes novada Kultūras namā „Berģi” ar Imanta Kalniņa un citu autoru kinomelodiju koncertprogrammu uzstāsies aktrise Karīna Tatarinova un Plenēra apvienība.
Aktrise Karīna Tatarinova aicina uz koncertizrādi „ne ‘FORMĀTS”

Aktrise Karīna Tatarinova sadarbībā ar profesionālu mūziķu komandu jau vairāku gadu garumā veido un uzstājas ar muzikālajām programmām – ir tapušas „Krievu kino romances”, „Plenēra koncerts” un jaunākā „ne”FORMĀTS”.

Tā kā aktrise darbojas muzikālā teātra žanrā, apvienības veidotie koncerti raksturīgi ar muzikālo dialogu, sarunu ar skatītājiem. Muzikālais projekts interesants arī ar instrumentāciju – tajā izmantoti instrumenti, kas raksturīgi gan klasiskai mūzikai, gan populārajai, gan tautas mūzikai. Koncertu veidojuši un tajā piedalīsies mūziķi Andris Grunte (kontrabass), Artūrs Noviks (akordeons), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Kaspars Kurdeko (perkusijas), Oskars Krasauskis - Krauze (arfa) un aktrise un dziedātāja Karīna Tatarinova

Koncertā skanēs Imanta Kalniņa un citu autoru dziesmas, pazīstamas un mazāk zināmas pasaules kino melodijas jaunā, improvizētā skanējumā, instrumentācijās un formā.

„Koncertprogrammas nosaukums dzima kādā fotosesijā, kad, aplūkojot uzņemtos kadrus, atskanēja nopūta un fotogrāfa teksts: „ Laba, bet nav žurnāla formāts. Neformāts.”,” stāsta Karīna Tatarinova. „Neierāmējams. Netverams. Pārāk daudz informācijas...

Daudz netveramu, neierāmējamu mirkļu, palikušu aiz kadra, ar milzīgu informāciju par cilvēku, vietu, laiku...Mirkļi ar stāstu, kas turpinās.

Melodija, dziesma arī ir stāsts, ļoti spēcīga autoru radīta informācija. Informācija, kas rada jaunu informāciju sasaucoties ar klausītāja dzīves pieredzi.

Šajā programmā atļāvāmies stāstus turpināt un interpretēt – gan izpildījumā, gan muzikālajā formā. Dziesmas, kuras izvērstas muzikālās miniatūrās. Dzirdēsiet kino mūzikas tēmas, kas kalpojušas par fonu dramaturģijai tagad mūs pašus pārsteidza un papildināja mūsu stāstus. Tajos arī vēlamies dalīties!”

Biļetes www.bilesuparadize.lv un koncerta norises vietā, Cena: Eur 6-10.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV