Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ayah Marar koncerts Rīgā notiks klubā Coyote Fly

Easyget.lv, 04.04.2014. 12:26

Britu underground mūziķes, populāru mūzikas producentu vokālistes Ayah Marar koncerts Rīgā 11. aprīlī, ņemot vērā klausītāju lielo atsaucību, notiks klubā Coyote Fly, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.
Ayah Marar koncerts Rīgā notiks klubā Coyote Fly

11. aprīlī Rīgā pirmoreiz viesosies britu dziedātāja, komponiste un drum&bass mūzikas izdevniecības izveidotāja Ayah Marar; viņa uzstāsies kopā ar pavadošo Dj Tenku un MC. Starptautiskos mūzikas izdevumos nereti par Lielbritānijas underground mūzikas veterāni dēvētās Ayah Marar koncerts sākotnēji bija paredzēts klubā 9K1 NAMS. Ievērojamā pieprasījuma dēļ uzstāšanās notiks klubā Coyote Fly. Pasākuma biļetes, kas iegādātas uz Ayah Marar uzstāšanos 9K1 NAMS, derīgas ieejai Coyote Fly.

Sagaidāms, ka koncertos Baltijā Ayah Marar pirmoreiz izpildīs jaunākos, tikko sadarbībā ar drum&bass mūzikas producentiem Camo & Krooked, Drumsound & Bassline Smith un citiem tapušos skaņdarbus no gaidāmā EP mini albuma Bass Soldiers. Jaunajā albumā tiks ietverti ieraksti no sadarbības ar Netsky, Wilkinson u.c. pēdējo gadu atpazīstamākajiem underground mūzikas veidotājiem un dīdžejiem. Līdz šim populārākais Ayah Marar skaņdarbs ir atkārtotā sadarbība ar populārās mūzikas producentu un pasaulē pelnošāko dīdžeju Calvin Harris ierakstā Thinking About You.

Coyote Fly durvis vērs 22:00, Ayah Marar uzstāšanās sākums pusnaktī. No 1:00 klubā Coyote Fly bezmaksas ieeja. Starplaikos, kā arī nakts turpinājumā par muzikālo noformējumu rūpēsies Dj Gustavito. Ieeja no 18 gadiem. Naktsklubā darbojas dress code & face control (sporta apģērbā un apavos ieeja aizliegta). Biļetes uz koncertu Coyote Fly pieejamas Ticketpro tīklā par 11 eiro, pasākuma dienā – 14 eiro.

Ayah Marar turneju Baltijas valstīs nodrošina IC Concerts. Kaimiņvalstīs mūziķes koncertu atklās grupa no Daugavpils Dabasu Durovys ar oriģināldziesmu programmu angļu valodā.

Informācija www.concertsandfestivals.lv, ic@concertsandfestivals.lv.

Mājas lapa http://ayahmarar.com/
Sociālie tīkli https://facebook.com/AyahMarar, https://twitter.com/AyahMarar

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV