Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bērnības milicija uzstāsies Cēsu mākslas centrā Mala

Easyget.lv, 07.04.2014. 09:13

Sestdien, 12 aprīlī, 22:00 Mākslas telpā Mala koncertēs viena no Latvijas nozīmīgākās neatkarīgās mūzikas apvienībām - Bērnības milicija.
Bērnības milicija uzstāsies Cēsu mākslas centrā Mala

Indie roka apvienība Bērnības milicija pastāv jau vairāk nekā desmit gadu, ieņemot stabilu vietu uz Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves. Laika gaitā mainījies gan grupas sastāvs, gan skanējums, taču joprojām viena no noteicošajām noskaņām Bērnības milicijas mūzikā ir Jura Simanoviča savdabīgais vokāls. Mūzikas žurnālists Uldis Rudaks grupas pēdējo, trešo albumu „Dzeriet van Hūtena kakao” nodēvējis par vienu no 2013. gada svarīgākajiem notikumiem.

Ieeja: 1eur ziedojums mūziķiem.

http://bernibasmilicija.bandcamp.com/

Mākslas telpa Mala, Lielā skolas iela 4., Cēsīs ir kultūras centrs, kas sevī ietver kafejnīcu/lasītavu, Latvijas dizaina preču veikalu un izstāžu zāli, kur regulāri norisinās dažādi kultūras pasākumi, dzejas lasījumi, koncerti, izstāžu atklāšanas un meistardarbnīcas. Mala apmeklētājiem durvis vēra 2013. gada vasarā, un šobrīd tā ir vieta, kur ikviens ir gaidīts interesanti un kvalitatīvi pavadīt laiku un aktīvi iesaistīties radošas un aktīvas kopienas veidošanā.

Foto: Pubicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV