Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā uzstāsies britu elektroniskais duets Anushka

Easyget.lv, 07.04.2014. 13:26

Elektroniskais duets no Lielbritānijas Anushka uzstāsies mākslinieciskās apvienības Urban Soulz 1. gadadienas svinību ietvaros 11. aprīlī Dirty Deal Teatro telpās.

Iedvesmojoties no angļu elektroniskās mūzikas bagātā mantojuma, producents Max Wheeler no Braitonas un vokāliste Victoria Port radīja duetu Anushka. Neilgi pēc viņu darbības uzsākšanas mūziķus pamanīja leģendārā Gilles Peterson leibla Brownswood Recordings pārstāvis. Pēc līguma parakstīšanas sekoja daudzi projekti un uzstāšanās vairākās pasaules valstīs. Īpaši izceļama ir piedalīšanās SXSW festivālā ASV, kā arī uzstāšanās vienā no pēdējās desmitgades populārākajiem šoviem – Boiler Room.

Eklektiskie deju ritmi, enerģiskās bungu partijas mijas ar melodiskām vairācijām un maigu sieviešu vokālu – Anushka mūzika ir daudzslāņaina. Tā spēlējas ar laiku un kontrastiem. Klausītāji viņu uzstāšanās laikā var nonākt gan tālā nākotnē, gan atgriezties pie Detroitas, Čikāgas un Londonas elektronisko ritmu klasikas.

Pasākuma ietvaros ar live performanci uzstāsies arī pazīstamais lietuviešu producents Fingalick (no Team Despotin). Fingalick mūzika organiski apvieno mūsdienīgu elektroniku un neatvairāmo soul mūziku - tā ir ideāli piemērota nesteidzīgai baudai pavasara naktī.

Par vakara muzikālo daudzveidību parūpēsies arī Latvijas elektroniskās skatuves pārstāvji Cute, Tenda, Kosmetique, Judzhen, Trashy Kid, Matīss Vērdīņš, Slovar & OtherSpectrum un Kidneyz.

Vairāk informācijas par pasākumu: www.urbansoulz.lv
https://www.facebook.com/events/328026367322540/?fref=ts

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV