Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Igauņu trio Slippery Slope nedēļas nogalē debitēs uz Latvijas klubu skatuvēm

Easyget.lv, 07.04.2014. 14:44

No 10. līdz 12. aprīlim ar koncertiem Rīgā un Cēsīs viesosies lielākā Igaunijas mūzikas grupu konkursa „Noortebänd 2012” uzvaretāji „Slippery Slope”.
Igauņu trio Slippery Slope nedēļas nogalē debitēs uz Latvijas klubu skatuvēm

Kā vēsta "Slippery Slope" Latvijas tūres menedžere Inese Grīnberga, šī būs grupas debija uz Latvijas klubu skatuvēm, līdz šim Latvijas publikai ir bijusi iespēja šos mūziķus redzēt vaigā vien pagājušā gada festivālā „Cita Vide”. Kopumā paredzēti četri koncerti, kuros būs iespēja iepazīt grupas mūzikas un izpildījuma dažādās šķautnes.

10. aprīlī 20:00 igauņu alternatīvā roka trio „Slippery Slope” dzīvajā būs klausāmi „Rīga Radio” viļnos, tajā pašā vakarā 22:00 grupa sniegs akustisku priekšnesumu bāra „I Love You”, savukārt pilnā skaņā koncertus būs iespēja piedzīvot 11. aprīlī klubā „Nabaklab” kopā ar pašmāju apvienībām „Neon Saturdays”, „Toria”, kā arī „Kirov”no Sanktpēterburgas un 12. aprīlī Cēsu „Fonoklubā”, kurā „Slippery Slope”dalīs skatuvi ar „Neon Saturdays”.

„Slippery Slope” nāk no Tallinas. Grupas sastāvu veido trīs bērnības draugi - Egert Milder (vokāls, ģitāra), Madis Lett (basģitāra, bekvokāls) un Henri Kuusk (bungas, perkusijas). Skanējumā jūtamas kā alternatīvās mūzikas iezīmes, tā arī melodiskākas indie vēsmas, netrūkst ne ģitāru, ne spēcīgu bungu, nedz arī romantiskas smeldzes apvienojumā ar enerģisku izpildījumu. Koncertos grupa priecē ar ekspresīvu uzvedību uz skatuves, labi skan akustiski mazās tējnīcās un sniedz pavisam cita veida izjūtas lielās koncertzālēs. Līdz šim „Slippery Slope” laiduši klajā četrus singlus un divus videoklipus, šobrīd turpina darbu pie debijas albuma un iepazīst jaunas koncertvietas un klausītājus. Grupa nupat piedalījusies „Tallinas Mūzikas nedēļā” un savā mītnes valstī labi pazīstami kā lielākā Igaunijas mūzikas grupu konkursa „Noortebänd 2012” uzvaretāji.

Grupas facebook profils: https://www.facebook.com/slipperyslopeofficial

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV