Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasaulslavenā saksofoniste Kendija Dalfere koncertēs Ventspilī

Easyget.lv, 10.04.2014. 10:08

Ventspils teātra nams “Jūras vārti”, noslēdzot piekto sezonu, sagatavojis īpašu notikumu mūzikas gardēžiem - 9. jūnijā koncertēs harizmātiskā nīderlandiešu saksofoniste Kendija Dalfere.
Pasaulslavenā saksofoniste Kendija Dalfere koncertēs Ventspilī

Pēc veiksmīgas koncerttūres 2013. gadā Kendija Dalfere (Candy Dulfer) kopā ar savu jauno un enerģisko grupu šogad turpina priecēt klausītājus Eiropā, ASV, Krievijā, Japānā, kā arī vienīgajā Latvijas koncertā – Ventspilī.

Koncertprogrammā iekļautas ne vien labi zināmas Kendijas Dalferes pasās sacerētas kompozīcijas, bet arī pazīstamu skaņdarbu kaverversijas. Kopā ar viņu uz skatuves kāps vairāki Nīderlandes mūziķi - talantīgais bītbokseris Andy Ninvalle, uzlecošā vokālā zvaigzne Phatt, kā arī daudzpusīgais dīdžejs un bungu virtuozs DJ Kikke, papildinot Dalferei raksturīgo džeza izpildījumu ar deju mūzikas, dubstepa un funk&house elementiem.

Valdzinošā saksofoniste Kendija Dalfere, kas pasaules slavu ieguva 20 gadu vecumā, aizvien sniedz koncertus visā pasaulē, uzstājas dažādos festivālos, sadarbojas ar lielākajām pasaules mūzikas zvaigznēm. Paralēli solokarjerai, Dalfere muzicējusi kopā ar Prinsu, "Pink Floyd", Van Morisonu, Bejonsē, Laionelu Ričiju, Džimiju Klifu un vairākām citām pasaulslavenām grupām un dziedātājiem. Kompozīcija "Lily was here" bija viņas pirmā sadarbība ar Deivu Stjuartu no dueta "Eurythmics", kas 1989. gadā kļuva par hītu Nr. 1 visā Eiropā. Par savu debijas albumu “Saxuality”, kurš pārdots vairāk nekā 2.5 miljonu eksemplāros, mūziķe nominēta Grammy balvai. Izdevusi vairāk nekā desmit soloalbumus, jaunākais no tiem tapis sadarbībā ar multinstrumentālistu un ilggadējo grupas "The Black Eyed Peas" muzikālo direktoru Princu Bordu.

Biļetes pārdošanā visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV