Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noklausies dziesmu no Dailes teātra izrādes „Izraidītie”!

Easyget.lv, 11.04.2014. 09:55 | komentāri (2)

Grupa RYGA un aktrise Ērika Eglija piedāvā dziesmu „Mani vēl”.
Noklausies dziesmu no Dailes teātra izrādes „Izraidītie”!

Grupa RYGA radusies 2013. gada ziemā, kad visa gada garumā mājās tapušās dziesmas un instrumentālie skaņdarbi izrādījās kā radīti lietuviešu režisora Oskara Koršunova Dailes teātrī režisētajai izrādei „Izraidītie”.

Grupas sastāvs muzicē trīs atšķirīgi, bet viens otru papildinoši dalībnieki ar kopējiem mērķiem un dzīves un mūzikas redzējumu – grupas Dzelzs Vilks bundzinieks Mārcis Judzis (vokāls, bungas), Rihards Lībietis (ģitāra) un Matīss Repsis (taustiņinstrumenti).

Dziesma „Mani vēl” ir dzirdama izrādē „Izraidītie”, un tā ir ierakstīta sadarbībā ar Dailes teātra aktrisi Ēriku Egliju, kura arī piedalās izrādē. Kad grupas iniciators Mārcis Judzis pamanīja, ka pēc izrādes pirmā cēliena publika dodas starpbrīdī dungojot „Mani vēl” meldiņu, bija skaidrs, ka jādod iespēja to dungot arī radio klausītājiem, tāpēc tika nolemts dziesmu ierakstīt un publicēt.

Grupa RYGA šobrīd intensīvi strādā pie sava debijas albuma ieraksta un, kā paši uzskata, šī nav pati tipiskākā albuma dziesma un viss pārējais materiāls būs muzikāli citādāks.

Dziesmas autori ir visi grupas dalībnieki, bet basa partijas iespēlējis Kārlis Alviķis (Dzelzs vilks).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV