Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pīters Geibriels uzņemts Rokenrola slavas zālē

Easyget.lv, 11.04.2014. 11:21

Izcilais britu mūziķis Pīters Geibriels ceturtdien oficiālā ceremonijā uzņemts Rokenrola slavas zālē kā solomākslinieks kopā ar tādām leģendām kā “Nirvana” un Brūsa Springstīna grupu “E Street Band”.
Pīters Geibriels uzņemts Rokenrola slavas zālē

Atgādinām, ka 17. maijā muzikālais ģēnijs Geibriels ar koncertu uzstāsies “Arēnā Rīga”.

Pīters Geibriels Latvijā ieradīsies turnejas “Back to Front” ietvaros, godinot albumu “So”. Koncerts aptvers Geibriela karjeras izcilākās dziesmas, iekļaujot arī “So” materiālu pilnā apmērā. Mūziķim uz skatuves pievienosies šī albuma pirmās koncerttūres 1987. gada oriģinālsastāvs.

“So” ir komerciāli veiksmīgākais mūziķa ieraksts. Tā lielākais hits “Sledgehammer” ieguva rekordlielu - deviņu “MTV Video Music Awards” balvu skaitu, kā arī atnesa mūziķim uzreiz trīs prestižās “Grammy” balvas nominācijas.

Fenomenālās karjeras laikā Pīters Geibriels ieguvis neskaitāmas mūzikas industrijas atzinības, tostarp trīs “Brit Awards”, sešas “Grammy” un trīspadsmit “MTV Video Music Awards” balvas.

Līdztekus karjeras izcilākajām dziesmām, koncertā izskanēs arī Pītera Geibriela jaunākais muzikālais materiāls. Tādas dziesmas kā “Oh But” un “Why Don’t You Show Yourself” (no filmas “Words with Gods”) koncertos jau guvušas lielisku auditorijas atsaucību un tiks izpildītas arī mūziķa koncertā Rīgā.

“Mēs pasniedzam koncertu trīs daļās - gluži kā maltīti. Starteris būs vairāk akustisks, valdot līdzīgai gaisotnei kā mēģinājumos. Pēc tam pievērsīsimies pamatēdienam, kas ir elektronisks materiāls. Ja jūs šo “pārdzīvosiet”, tad saņemsiet saldo ēdienu ar albumu “So” pilnā apmērā, tieši tādā kārtībā, kā tas sākotnēji bija iecerēts,” turnejas detaļas atklāj Pīters Geibriels.

Respektablais ASV izdevums “Time” Pīteru Geibrielu nodēvējis par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Pateicoties ieguldījumam miera un cilvēktiesību veicināšanā, mūziķis saņēmis Miera cilvēka balvu no Nobela Miera prēmijas laureātiem.

Biļetes nopērkamas internetā www.ticketpro.lv un “Ticketpro” kasēs. Koncertā būs tikai sēdvietas. Biļetes maksā no EUR 35.57.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV