Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kamerkoris Muklājs aicina uz Pavasara koncertu

Easyget.lv, 11.04.2014. 14:54

16. aprīlī pllst. 20.00 kultūras centrā „Iļģuciems” notiks Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības kultūras centra „Iļģuciems” kamerkora „Muklājs” Pavasara koncerts.
Kamerkoris Muklājs aicina uz Pavasara koncertu

Koncertā kamerkoris Muklājs diriģenta Jāņa Kokina vadībā atskaņos daļu no programmas, ko 25. gadu jubilejas sezonā vēlas īstenot dažādās Latvijas koncertzālēs un baznīcās. No garīgās programmas skanēs Franča Šūberta Mesa G-dur. Tiks izpildīti Arvo Perta skaņdarbi „Solfeggio” un „The deer`s cry”.

Gatavojoties koru olimpiādei, koris atskaņos daļu no konkursa programmas: Ksavjera Gusto – „Laudate pueri”, Georgija Sviridova – „ Nataša”, Oskara Galiana – „Salseo”.

Koncertā piedalīsies arī Larisa Carjkova (ērģelniece), Egils Jākobsons (tenors), Pjotrs Veličko (baritons) un Laima Lediņa (soprāns).

Kamerkoris „Muklājs” ir dibināts 1989. gadā (mākslinieciskais vadītājs Jānis Kokins) Tas ir vairākkārtējs Dziesmu svētku koru karu laureāts un starptautisko festivālu un projektu dalībnieks. Kamerkoris ar panākumiem piedalījies arī starptautiskajos koru konkursos Maltā, Itālijā, Vācijā, Spānijā un citās valstīs. Pašlaik korī ir 32 dziedātāji. Kolektīva repertuārā ir skaņdarbi no renesanses laika līdz pat 21.gs.rakstītajiem skaņdarbiem.

Ieejas maksa: EUR 2.00, skolēniem, studentiem un pensionāriem EUR 1.00.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV