Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Foto: Eiropas blūza konkursā uzvar spāņi

Easyget.lv, 13.04.2014. 12:59 | komentāri (1)

Sestdien ar spāņu grupas A Contra Blues uzvaru noslēdzās divu dienu ilgais European Blues Challenge 2014, kas šogad, ceturtajā darbības gadā, norisinājās Rīgā.
Foto: Eiropas blūza konkursā uzvar spāņi

Galerijas:

Katrā no dienām uz Sapņu fabrikas skatuves kāpa deviņas blūza grupas, pārstāvot deviņas Eiropas valstis. Šogad, kad European Blues Challenge 2014 notika Rīgā, konkursa uzvarētāju laurus plūca grupa A Contra Blues, otrajā vietā atstājot norvēģus Pristine. Latviju konkursā pārstāvēja Vladislava Lavrinoviča grupa Lavrix Band.

European Blues Challenge ir regulārs ikgadējs pasākums, kas pulcē kopā gan blūza cienītājus un mūziķus, gan festivālu un koncertu rīkotājus, medijus, aģentūras, ierakstu kompānijas un citus nozares profesionāļus.

Eiropas blūza mūzikas galveno notikumu European Blues Challenge šogad rīko Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar European Blues Union un partneriem. Pērn konkurss notika Tulūzā, bet pirms tam divus gadus - Berlīnē. Pērn Tulūzā Latviju pārstāvēja Ginta Žilinska trio, bet gadu pirms tam Berlīnē uzstājās grupa Chehols.

Foto: A Contra Blues Eiropas blūza konkursā Rīgā. Foto (c) Stanislavs Lopatinskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV