Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kamerkoris „Tonika” aicina uz pavasara nakts koncertu

Easyget.lv, 14.04.2014. 11:38

Zaļajā ceturtdienā, 17.aprīlī, kamerkoris „Tonika” aicina uz koncertprogrammas „DA-BA” atskaņojumu „Koka Rīgā” neierastā laikā - plkst. 21.18.

„Kādu nakti pilsētā ienāca mežs,” reiz rakstījis Imants Ziedonis, šoreiz meža valdzinājumu un neprognozējamību klausītājiem ļaus gan sadzirdēt, gan izjust kamerkoris „Tonika” koncertprogrammā „DA-BA”. Koncertā skanēs XX un XXI gadsimta komponistu kora un instrumentālā mūzika. Koncerta noskaņu palīdzēs radīt komponiste Ilze Arne, kā arī Mārtiņš Miļevskis, Elza Bleikša un Zane Goiževska. Līdz ar dabas skaņām koncerta klausītāji tiks ievesti arī apburtajā Imanta Ziedoņa dzejas pasaulē.

Koncerts notiks koka arhitektūras pērlē „Koka Rīga”, Krāsotāju ielā 12. Biļetes būs nopērkamas pie ieejas, cena - 3 EUR, skolēniem un pensionāriem - 1 EUR. Bērniem līdz 7 g.v.- ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV