Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēdzies konkurss par Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestri

Easyget.lv, 14.04.2014. 12:47

30. aprīlī Sapņu fabrikā grupas Dzelzs vilks dibinātā mūsdienu tautas mūzikas apvienība Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestris aicina uz albuma „Kālabad” lielkoncertu.
Noslēdzies konkurss par Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestri

Lielkoncertā pirmoreiz plašākai publikai vienkopus skanēs Dzelzs vilka dainu iedvesmotā daiļrade. Galvenais vadmotīvs koncertā būs jaunā albuma „Kālabad” dziesmas, taču neizpaliks arī mūzika no Dzelzs vilka labi zināmajiem albumiem „Uijā uijā nikni vilki” un „Kur vakara zvaigzne lec”, šajā reizē - plašākā mūziķu sastāvā un jaunās apdarēs.

Kopā ar Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestri - Juri Kaukuli, Kasparu Tobi, Mārci Judzi, Kārli Alviķi, Ievu Strodi un Valēriju Cīruli - koncerta skanējumu kuplinās arī grupas draugi - postfolkloras kopa „Vecpilsētas dziedātāji” un tās skanīgās balsis un instrumenti, kā arī citi viesi - pazīstamais mūziķis Andris Alviķis un grupas „Forshpil” vijolniece Inna Raihmane.

Īpaši lielkoncertam tapis atbilstošs skatuves iekārtojums un video, iedvesmojoties no mākslinieces Viviannas Marias Staņislavskas albumam „Kālabad” radītās ilustrāciju galerijas.

2 ielūgumus uz koncertu laimējusi Ilze Ķ. (mob. 2923....). Ar Ilzi par ielūgumu sānemšanu sazināsimies elektroniski.

Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

  • Kurš dzīvnieks šogad pasludināts par oficiālo gada dzīvnieku Latvijā? - pelēkais vilks
  • Kā sauc Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra jauno albumu? - Kālabad
  • Kāds īpašs notikums šogad norisinās Dzelzs Vilka dzimtajā pilsētā? - Sigulda - Eiropas kultūras galvaspilsētas 2014 oficiālais partneris
  • Ko kolekcionē Juris Kaukulis? - ģitāras

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV