Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā koncertu sniegs čehu grupa Drom

Easyget.lv, 14.04.2014. 15:49

23. aprīlī mūzikas klubā Nabaklab koncertēs Čehijas tumsnējā posthārdkora ģitārmūzikas grupa Drom.
Rīgā koncertu sniegs čehu grupa Drom

Apvienība Drom tika izveidota 2010. gadā Čehijas pilsētā Liberecā. Tās dalībnieki pievērsušies posthārdkora un postmetāla plašumiem, savā daiļradē iekļaujot dažādu citu žanru atsauces. Četrotnes nosaukums atvasināts no režisora Stenlija Kubrika (Stanley Kubrick) filmas Mirdzums (The Shining). Iespaidojoties un dalot skatuvi ar tādām grupām kā Sleep, Amenra, A Storm of Light, Strike Anywhere un Circle Takes the Square, savu slavas stundu viņi piedzīvoja, piedaloties un gūstot pieredzi festivālos Asymmetry un Fluff Fest.

Kopš 2012. gadā iznākušā albuma Hectop grupa bija ieturējusi klusuma pauzi, uzmanību veltot vietējā mēroga koncertiem, taču šogad atgriezusies ar kopdarbu ar Krievijas mūziķiem Moro Moro Land un paziņojumu par Eiropas koncertbraucienu, kura ietvaros pirmo reizi viesosies arī Latvijā.

Drom koncertu Rīgā ievadīs melodiskā posthārdkora grupa Līdz Pēdējam. Viena no pēdējo gadu spilgtākajām pašmāju smagā pankroka apvienībām, kura nupat publiskojusi savu pirmo studijas albumu Acīm apslēpts.

Klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 5 eiro.

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV