Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Supergrupa Tired Pony papildina Bushmills Live 2014 dalībnieku sarakstu

Easyget.lv, 14.04.2014. 16:40

Mūziķi no populārām grupām – Gerijs Laitbodijs no „Snow Patrol”, Pīters Baks no REM, Ričards Kolbērns no „Belle&Sebastian’s”, kā arī multiinstrumentālists un dziesmu tekstu autors Aiens Ārčers kritiķu atzinīgi vērtētās muzikālās vienības Tired Pony sastāvā piedalīsies indie mūzikas festivālā „Bushmills Live 2014" Īrijas ziemeļu piekrastē 12. jūnijā.
Supergrupa Tired Pony papildina Bushmills Live 2014 dalībnieku sarakstu

Grupas dibinātājs ir Gerijs Laitbodijs (Gary Lightbody) no Ziemeļīrijas alternatīvās rokgrupas „Snow Patrol”. Laitbodija īpašā mīlestība pret kantrimūziku viņu rosināja sasaukt kopā savus draugus no mūzikas pasaules, lai ieskaņotu jaunu albumu. Sadarbības rezultātā 2009. gadā tapa grupa Tired Pony, kurai jau iznākuši divi albumi –„The Place We Ran From” 2010. gadā un ”The Ghost of the Mountain” pagājušajā gadā. Grupā muzicē tās iniciators Gerijs Laitbodijs, Pīters Baks (Peter Buck) no REM, Ričards Kolbērns (Richard Colburn) no „Belle & Sebastian”, kā arī Aiens Ārčers (Iain Archer), Gerets Džeknaifs Lī (Garret “Jacknife” Lee), Skots Makogijs (ScottMcCaughey) un Trojs Stjuards (Troy Stewart).

“Gatavojamies, lai šāgada festivāls pārspētu visus iepriekšējos. Izcils viskijs, labi draugi un lieliska mūzika ir neuzvarams apvienojums, un šā iemesla dēļ tika radīts „Bushmills Live”,” klāsta Bushmills īru viskija darītavas meistars Kolums Egans (Colum Egan). „Esmu patiesi priecīgs, ka Gerijs atgriezīsies, šoreiz kopā ar savu grupu Tired Pony. Jau agrāk grupai kā viesvokālisti pievienojās arī īpašie viesi. Kas zina, kas ieradīsies kopā ar viņiem mūsu festivālā šogad?...”

Par godu gaidāmajam festivālam radīts unikāls meistardarbs – pasaulē lielākās, no ozolkoka mucām darinātas austiņas, kas tapušas, izmantojot duci viskija mucu. Īpašās austiņas būs indie mūzikas festivāla „BushmillsLive 2014” interaktīvais centrs, kas klausītājiem ļaus izbaudīt mūziku neierastā veidā. Trīs metrus augstās instalācijas tapšanu iedvesmojis Holivudas zvaigzne Elija Vuds (Elijah Wood) kopā ar savu draugu un DJ Zaku Koviju (Zach Cowie).

„Bushmills Live 2014”galvenie mākslinieki būs britu alternatīvā indie roka grupa „The 1975”. Fstivāls notiks autentiskā īru viskija darītavā Old Bushmills Distillery, 700 festivāla apmeklētājiem piedāvājot kļūt par lieciniekiem uzlēcošu un jau atzinību guvušu pasaules mēroga zvaigžņu performancei.

Biļetes uz festivālu nav pieejamas publiskā tirdzniecībā. Tās var laimēt, aizpildot pieteikumu Bushmills Latvia Facebook lapā https://www.facebook.com/BushmillsLatvija. No Latvijas tiks izvēlēts viens uzvarētājs, kurš saņems ekskluzīvu ielūgumu „Bushmills Live 2014” apmeklējumam divām personām, ieskaitot aviobiļetes un naktsmītni viesnīcā. Izlozei jāpiesakās līdz 28. aprīlim.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV