Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klusā sestdiena Ādmiņu ielā

Easyget.lv, 15.04.2014. 13:42

19. aprīlī Ādmiņu ielā 4 koncertēs melnmetāla apvienība Eschatos un sludge pārstāvji 9horizon.

Eschatos aizvadījuši veiksmīgu gadu, šī gada februārī tiekot godāti kā labāka metāla albuma autori, kā arī ar albumu Hierophanies guvuši plašu atzinību starptautiskā mērogā, ierindojoties labāko trešā „black metal” viļņa albumu vidū. Eschatos klusajā sestdienā sola klausītājus iepazīstināt ar jaunu materiālu.

9horizon mūziku raksturo lēnas, garas kompozīcijas, kuras bieži vien sastāv tikai no pāris akordiem, psihadēliskām, cikliskām tēmām, bieži vien pat pietuvojoties avangarda estētikai vai pat frīdžezam. Grupa uzsver, ka mūzika nedrīkst kļūt tikai par izklaides vai fona piepildītāja elementu, bet tai jāsaglabā spēcīga kairinātāja vai pat sociāla pētījuma funkcija. 9horizon koncerti var spēcīgi atšķirties viens no otra, jo lielu lomu spēlē improvizācija skaņdarbos, katru izpildījumu padarot par unikālu un neatkārtojamu. Mūzika tiek radīta, nevis tikai izpildīta tieši uz skatuves.

Sākums 20.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV