Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Trīs jaunie tenori ielūdz uz koncertu RLB

Easyget.lv, 15.04.2014. 14:42

22. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē uz koncertu “Concerto d`Amore” aicina trīs jaunie tenori – Mihails Čuļpajevs, Raimonds Počs un Emīls Kivlenieks.

Mihaila Čuļpajeva artistiskums Trufaldīno tēlā (S. Prokofjeva „Mīla uz trim apelsīniem”), ko atzinīgi novērtējuši mūzikas apskatnieki, Emīla Kivlenieka gūtā pieredze uz dažādām teātra skatuvēm, kā arī Raimonda Poča atzinīgi vērtētais sniegums operstudijas „Figaro” iestudējumos mudinājusi jaunos māksliniekus apvienoties, lai izveidotu koncertprogrammu un iekarotu klausītāju sirdis ar neparasto tenoru balss skanējumu.

Trīs jaunie tenori veidojuši programmu tā, lai aptvertu plašu emociju gammu – no vīrišķības un jaunības vitalitātes līdz patiesam un smalkam sentimentam. Tāpat klausītājus priecēs populāro Neapolitāniešu dziesmu melodijas, kuras jau izsenis var pieskaitīt pie tenoru zelta repertuāra. Programmā skanēs R. Leonkavallo, Dž. Rosīni, Dž. Verdi, S. Rahmaņinova, J. Zālīša, A. Dvoržāka, E. Kurtisa, P. Tosti, E. di Kapua, N. Brodska, P. Sorozabala, S. Donaudi, R. Falvo, A. Arenska skaņdarbi.

Koncertu muzikāli kuplinās soliste Zane Jankuna, pianiste Lelde Tīrele, koncerta veidošanā piedalījusies režisore Lūcija Ņefedova.

Biļetes 5,- eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem 2,- eiro Rīgas Latviešu biedrībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV