Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Notiks Valkas/Valgas Roka nakts ieskaņas koncerts

Easyget.lv, 15.04.2014. 16:39

18. aprīlī plkst. 21.00 klubā „Nabaklab” preses pārstāvjus un interesentus uz preses konferenci aicina Valkas/Valgas Roka nakts organizatori.
Notiks Valkas/Valgas Roka nakts ieskaņas koncerts

Pēc preses konferences notiks koncerts, kurā uzstāsies grupas „Mary Jane” (Latvija), Defeatem (Igaunija), Jacques no STA, BJMK Rokskola no Jelgavas un PND.

„Roka nakts” ir unikāls pasākums Latvijas – Igaunijas pierobežā, kas ir vienīgais festivāls, kuru organizē Latvijas un Igaunijas brīvdabas estrādē. Šogad koncerts notiks 7. jūnijā Valkas brīvdabas estrādē Valkas – Valgas pilsētas svētku ietvaros. Pasākumā uzstāsies igauņu folk-metal lepnums Metsatöll (Igaunija), zviedru Honeymilk (Zviedrija) un Nitroforce 9 (Somija). Pasākuma īpašie viesi - Latvijas leģendārās grupas „Pērkons” un „Monro”.

Šī gada jauninājums - elektroniskās mūzikas telts. Tāpat kā pagājušajā gadā, pasākumu atklās BJMK Rokskolas audzēkņu koncerts.

Ieeja pasākumā – 3 EUR.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV