Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Dejotāji, solisti un instrumentālā grupa apvienojas uzvedumā "Pie Daugavas"

Easyget.lv, 16.04.2014. 08:34

Sestdien, 26. aprīlī, plkst. 18.00 Lielajā Ģildē notiks muzikāli-horeogrāfisks uzvedums visai ģimenei "Pie Daugavas".
Dejotāji, solisti un instrumentālā grupa apvienojas uzvedumā "Pie Daugavas"

Edgars Vītols un jauniešu koris Aura kopā ar Raimonda Dzintara vadīto aizrautīgo deju kolektīvu Pērle un solistiem Anci Krauzi, Julgī Stalti, Ingaru Puncuļu un Leldi Matveju sagatavojuši kopīgi veidotu stāstu par latviešu dzīves un darba gājumu saskaņā ar dabas ritmiem.

Koncertzuzvedumā horeogrāfiskie priekšnesumi notiks dzīvās instrumentālas mūzikas pavadījumā, ar pazīstamu mūziķu piedalīšanos. Tiks izpildītas skatuves dejas, kurām speciāli veidoti kora aranžējumi un dziesmas, kurām ir gan zināma, gan jaunveidota horeogrāfija. Kā pārsteigums tiks piedāvāta iespēja vērot, kā koristi iziet no ierastajām kora rindām un pārtop par dejotājiem, tādējādi nojaucot robežu starp dziesmu un deju.

Instrumentālā grupa: vijole - Gidons Grinbergs, ģitāra - Mārcis Vasiļevskis, bungas - Jānis Ločmelis, klavieres - Inese Vaļiniece un Alvīne Eriņa, basģitāra - Dāvis Engers, akordeons - Raimonds Zelčs, flauta - Ulla Kalinka.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv, kā arī – stundu pirms koncerta pasākuma norises vietā.

Papildu informācija:
www.koris-aura.lv
www.perledejo.lv

Foto: Koris Aura. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV