Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pēc pasākuma "Sensation White" konstatēti vairāki likumpārkāpumi

LETA, 27.05.2007. 13:10 | komentāri (3)

Policijas darbinieki, veicot pārbaudes vakar "Arēnā Rīga" astoņu stundu garumā notikušajā deju mūzikas pasākumā "Sensation White", ierosinājusi 13 kriminālprocesus par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu, kā arī sastādījusi 29 administratīvā pārkāpuma protokolus par vairākiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem.
Pēc pasākuma "Sensation White" konstatēti vairāki likumpārkāpumi
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš informēja, ka policija šim pasākumam pievērsa pastiprinātu uzmanību un tai bija izstrādāts īpašs darba plāns, jo policisti aktīvi strādāja gan pirms, gan pēc pasākuma, lai novērstu jebkādas iespējamās nekārtības.

Bērziņš stāstīja, ka vakar tika aizturēti 13 cilvēki pret kuriem ierosināts kriminālprocess par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu. Starp šiem aizturētajiem trīs ir Lietuvas pilsoņi.

Kriminālprocess ierosināts pēc Krimināllikuma 253.panta 1.daļas, kas nosaka, ka par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Tāpat visa vakara garumā tika sastādīti 29 administratīvā pārkāpuma protokoli par dažādiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem.

Četri administratīvo pārkāpumu protokoli sastādīti par sīko huļigānismu, 10 protokoli sastādīti pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 171.panta par alkohola lietošanu sabiedriskā vietā, kā arī 15 administratīvā pārkāpuma protokoli pēc 171.panta par narkotisko vielu lietošanu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV