Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zemlika 2014

Easyget.lv, 17.04.2014. 09:00

24. un 25. oktobris, Durbe
Zemlika 2014

24. un 25. oktobrī Latvijas mazākajā pilsētā – Durbē ceturto reizi notiks mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls “Zemlika”.

Programma īsumā:

Arī šogad festivāls aptvers vairākas no mākslām – mūziku, teātri, jauno mediju mākslu un vizuālo komunikāciju un kino. Galvenokārt bērniem un jauniešiem, bet reizē arī citiem interesentiem būs iespēja piedalīties mūzikas meistardarbnīcās. Festivāla otrajā dienā notiks zemnieku, amatnieku un godprātīgu un videi draudzīgu pārstrādātāju ražojumu tirgus.

Festivāla “Zemlika 2014” norises vietas Durbē būs vairākas – Durbes kultūras nams, A. Kronvalda vēsturiskā skolas ēka, A. Kronvalda Durbes vidusskola, Durbes muzejs, Durbes luterāņu baznīca un citas. Festivāla galvenā sadaļa – mūzika, nemainīgi īstenosies 17 dažādu mūziķu un kolektīvu koncertos divu dienu laikā. No ģitārmūzikas līdz mūsdienu akadēmiskajai mūzikai, no tautas jeb “folk” mūzikas līdz elektroniskajai deju mūzikai. Uz koncertiem tiks tirgotas ieejas biļetes, taču visas pārējās augstākminētās norises vietējiem un pilsētas viesiem tiks piedāvātas bez maksas.

Biļetes:

Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta drīzumā, līdz ar pirmo festivāla “Zemlika 2014” dalībnieku izziņošanu.

Vairāk par festivālu Zemlika 2014: http://www.zemlika.lv/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV